Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam.Na początek powiem ze zaczyna mnie to poprostu dobijać.Czy wam również na bombie puchnie ten mięsień antagonistyczny do łydki??Praktycznie rzecz ujmując nie moge wogóle chodzić...przejde z 200m i musze stanąć bo czuje żywy ogień. Spotkaliscie sie z czymś takim wcześniej?
osobiście na cyklu miałem to samo ;] taka pompa że nie mogłem ruszać nogami... przyzwyczaisz się :)
a mama mówiła..bądz bikreful ;]
1236088160000
tomek wwl
Wysłana - 03 marca 2009 14:50
To sie nazywa retencja , spory bf i testosteron no i na 3 pietro po schodach ciezko sie wdrapac
1236088231000
gruby22
Wysłana - 03 marca 2009 14:50
juz mialem to wczesniej ale nie na taka skale, ale i cykle byle o wiele skromniejsze
1236088246000
Xavery
Wysłana - 03 marca 2009 15:08
ja tak miałem pod koniec cyklu na M-DROLu,
nie mogłem szybko chodzić - truchtałem jak staruszek, a o bieganiu na bieżni czy rowerku stacjonarnym – nie było mowy...
1236089333000
sQs_Dziki
Wysłana - 03 marca 2009 15:10
wszystko j/w co z koleji prowadzi do zapalenia okostnej i to jest przyczyna bolu.
Steroids adwenture in progress.
Znawca -
1236089423000
Xavery
Wysłana - 03 marca 2009 15:13
jak zapobiegać - puchnięciu i pieczeniu łydek? :)
1236089634000
sQs_Dziki
Wysłana - 03 marca 2009 15:15
nie da sie
Steroids adwenture in progress.
Znawca -
1236089716000
tomek wwl
Wysłana - 03 marca 2009 15:22
mozesz ograniczyc czesciowo retencje poprzez zmniejszenie estrogenów , czyli tamoxifen , ew. zmiana srodków na krótkie estry , jakie dawki wogóle leca i czego ? Mixa testa nie bijesz przypadkiem z nandrolonem ?
Zmieniony przez - tomek wwl w dniu 2009-03-03 15:23:25
1236090169000
Pablus21
Wysłana - 03 marca 2009 15:47
Da sie poprostu... nie brac koksu i problem zniknie na szczescvie to tylko objawy przejsciowe