Autor

przeterminowana kreatyna

SFD

Wysłana - 13 marca 2004 19:33    Edytuj
prosze o pomoc mam przeterminowaną kreatyne ok 2 lat czy mozna jeszce spozyc ,czy ma jakies szkodliwe działanie??

ziki2000

Wysłana - 13 marca 2004 19:40    Edytuj
Jezeli nie zamienila sie w kreatynine to czemu nie...sam bralem kreatyne juz po dacie waznosci i bylo dobrze...co do kreatyniny to jak sie porobily grudki od wilgoci np. to wyrzuc ja!

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Strongbart

Wysłana - 13 marca 2004 19:53    Edytuj
nie bierz, jak od 2 lat jest przetermiowana to radze ją do kosza wyrzucic
Znawca -

dorian85

Wysłana - 13 marca 2004 19:57    Edytuj
heh tylko gdzieś Ty ją wytrzasnął - kreatyna ma dłoogi okres przydatności do spożycia :)
Ale wracając do meritum sprawy - jeśli się nie zbryliła to możesz ją ew. wziąć. Nie powinieneś mieć po niej sensacji żołądkowych choć jeśli takowe wystąpią to natychmiast zaprzestań branie kretki i całość wyrzuć do kosza ;)

nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...

StaRa_EkiPa

Wysłana - 13 marca 2004 20:16    Edytuj
2 lata to wg mnie za długo, już bym ją wywalił.

ZAPRASZAM na moją STRONĘ:
[http://www.wbd.trener.pl]
I do sklepu:
[http://sklep.wbd.trener.pl/]

Maariusz

Wysłana - 13 marca 2004 20:48    Edytuj
Moim zdaniem nie warto, nawet, jeśli jest dobra i nie utraciła swoich właściwości to i tak nie można ja porównywać do kreatyn produkowanych dzisiaj. Każdy kolejny cykl jest słabszy (przynajmniej u mnie)wiec nie warto brać czegoś co nie da optymalnego działania.

[http://www.sfd.pl/temat266261/] - Cyber Test - GASPARI NUTRITION

SFD

Wysłana - 13 marca 2004 22:24    Edytuj
Ja rowniez nie polecam stosowac.Kreatyna ta w jakims stopniu moze byc kreatynina, a wtedy tylko zmarnujesz cykl i obciazysz organizm wydalaniem tego zwiazku.
Mysle ze ceny kreatyn sa dosc niskie i nie ma co oszczeddzac na zdrowiu i cyklu :)

SFD

Wysłana - 14 marca 2004 00:07    Edytuj
dzieki za wszystko sogi juz poleciały

Jeffrey

Wysłana - 14 marca 2004 19:11    Edytuj
Mysle ze mozesz sobie ja darowac kretka nie jest taka droga

Jeżyk śpi z nami LOL

SFD

Wysłana - 14 marca 2004 21:39    Edytuj
po za tym jezeli okres waznosci uplunal 2 lata temu, to byla pewnie wyprodukowana bardzo dawn, a wtedy kreatyny byly o wiele gorszej jakosci.

koksik91

Wysłana - 19 czerwca 2008 15:51    Edytuj
witam mam pytanie mam kreatyne ktorej data waznosci skonczyla sie juz 8 miesiecy temu czy nalezy ja wyrzucic? czekam na odp elo

"...zacisnij piesci i z kurestwem walcz jak pit bull az do smierci,wiara w twe zasady droge ci oswieci..."

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

przeterminowana kreatyna

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.