Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam panowie ! jestem w trakcie cyklu: 1-2 enan 1000mg ew norma 1-2 bold 800mg ew atomic 3-16 enan 500mg e5d 3-16bold 400mg ew 10-14 meta 30mg ed jelfa 17-18 hcg 1000u.j e2d 17-18 clen 120ug 2dni on 2 dni off 19-30 prop 300mg e2d z zejściem 19-28 tren 100mg e2d genetic pharm chciałbym się dowiedzieć co myślicie o dawce propa czy nie jest za duża i generalnie co myślicie o tym cyklu ! Dzięki !
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 31   Waga: 97   Wzrost: 173   Obwód klatki: 120   Obwód ramienia: 43   Obwód talii: 90   Obwód uda: 65   Obwód łydki: 43   Staż na siłowni: 5lat   Ilość spożywanego białka: 3   Ilość spożywanych węglowodanów: 5   Ilość spożywanych tłuszczów: 1   Opis przebytych cykli sterydowych: 1prop-wino 2 deca-prop-wino 3meta-oma-agrovirin   Trening: 5x w tygodniu każda partia osobno   Cel cyklu: masa po zmianie środków redukcja   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 10 tygodni   Poziom BF%: nie wiem ale kraty na brzuchu niestety nie ma   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ***any endomorfik   Stan zdrowia: problem z wątrobą lekkie nadciśnienie   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: łysy   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): 140   Martwy ciąg (MAX): 200   Przysiad (MAX): 160
ja bym to troche pozmienial napewno bym mete dal na kicka bolda i enan polecial jedna dawke ewentualnie pozniej podkrecil i tego propa to troche chyba za duzo
Doping.
Specjalista -
1267719067000
Gumbas79
Wysłana - 04 marca 2010 17:26
dałem fronta z enana i bolda myślałem że coś szybciej ruszy ale pi.zda drut poczułem coś dopiero około 4 tygodnia ! mete wrzuciłem puzniej żeby przełamać stagnacje bo po 10 tygodniu enan już nie klepał tak dobrze ! mogłem zmienić tego enana na inny testa ! dobra teraz to już nieważne jestem w 13 tygodniu więc bardziej mi zależy na tym czy to przejście na krótkie estry jest dobrze rozpisane no i właśnie nie wiem czy tego propa nie za dużo ale chciałbym złapać jeszcze trochę masy ?!
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1267719963000
lysol24
Wysłana - 04 marca 2010 19:04
ty pomysl nad mala redukcja a nie masowaniem sie bo przy tym wzroscie taka talia to nie ciekawie wyglada. Wywal ten tren polec winko + propa i ten clen krec aeroby diety pilnuj i zrob dobre mieso
Doping.
Specjalista -
1267725859000
oskar117
Wysłana - 04 marca 2010 19:08
4 cykl i już tak grubo?? IMO za mocno dla ciebie ale jak odpaliłeś to dokończ
Specjalista -
1267726137000
Gumbas79
Wysłana - 04 marca 2010 19:57
grubo ??? ile można się *******ić z jakimiś śmiesznymi cyklami i non stop powtarzać te same środki ! łysol ogarnij się który raz z mam rzędu mam bić to wino poza tym mam już zakupiony cały towar i nic nie będę zmieniał ! nie interesuj się moim pasem zrobię redukcje jak przyjdzie na nią czas ! pytałem o dawkę propa ?!
1267729067000
Gumbas79
Wysłana - 04 marca 2010 23:50
panowie no jak z tym propkiem 3stówy e2d nie za dużo ?! generalnie nigdy nie miałem żadnych problemów po propie ale 300mg to trochę jest ! sam nie wiem ?
1267743009000
lysol24
Wysłana - 05 marca 2010 00:14
ja ci probuje przemowic do rozsadku co powinienes zrobic ale ty nie sluchasz bo wiesz lepiej to po co pytania tu zadajesz? i j/w pisal oskar troche za grubo poleciales. Ty sie chyba w lusterku nie widzisz skoro uwazasz ze jeszcze nie czas na redukcje a jak juz to tego propa za duzo jak na ciebie
Doping.
Specjalista -
1267744493000
Gumbas79
Wysłana - 05 marca 2010 00:29
to ty ****a nic nie rozumiesz zadałem pytanie na temat propa a nie na temat lusterka ! poza tym za młody jesteś żeby mi przemawiać do rozsądku i tylko ostatnia część twojej odpowiedzi jest odpowiedzią na zadane prze ze mnie pytanie ! poza tym z chęcią posłuchałbym odpowiedzi innych osób !?
1267745348000
lysol24
Wysłana - 05 marca 2010 00:38
tutaj liczy sie wiedza nie wiek. OK czekaj na odpowiedz innych moze ktos starszy ci doradzi:)