Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1077 razy
Autor

przeciwwskazania DEKA

kaczan1982

Wysłana - 27 maja 2003 01:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam pytanie jakie sa przeciwwskazania do deca-durabolinu??? chodzi mi o to czy każdy może brac deke i jak sie upewnic ze moge brac deke??? potrzebne sa badania jak tak to jakie trzeba zrobic? i czy są jakies choroby po przebyciu których nie należy przyjmować tego środka?????
z góry dzieki za odpowiedzi( o ile będą jakies) mam nadzieje ze nie tylko mi sie one przydadzą

kaczan

"Niczego się nie wyrzekać, do niczego się nie przywiązywać..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 maja 2003 10:20 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kaczan1982

Wysłana - 27 maja 2003 10:20    Edytuj Cytuj
naprawde prosze o jakomkolwiek odpowiedz na temat.........to jest dla mnie wazne

kaczan

AUTHOR

Wysłana - 27 maja 2003 18:24    Edytuj Cytuj
Moze to cos ci pomoze.
Przeciwwskazania:
ciąża ( możliwa maskulinizacja płodu), współistnienie lub podejrzenie raka stercza lub piersi u mężczyzn.
Działania niepożądane i ostrzeżenia:
wirylizacja, zanik miesiączkowania u kobiet i zahamowanie spermatogenezy u mężczyzn, przedwczesne zamknięcie chrząstek wzrostowych, zatrzymanie wody w organizmie. Dlatego też zaleca się staranną obserwację pacjentów z następującymi stanami chorobowymi: niewydolnością serca, zaburzeniami czynnościowymi nerek, nadciśnieniem tętniczym lub migreną, w okresie wzrastania, przy przerzutach raka piersi do kości.
W czasie stosowania tego preparatu wskazana jest okresowa kontrola stężenia wapnia i magnezu we krwi ze względu na to, że w czasie stosowania nandrolonu dochodzi także do zatrzymania tych dwóch minerałów

no dres no stres :)

kaczan1982

Wysłana - 28 maja 2003 02:17    Edytuj Cytuj
dzieki.!!!!!

o czym pisac o tym co w gazetach? czy może o tym co przed moimi oczyma kto prawiny sie trzyma oko cieszy dziewczyna ,nieprzeciętna słowa prawdy sprawa piekna.....(fenomen)

AUTHOR

Wysłana - 28 maja 2003 19:26    Edytuj Cytuj
Prosze bardzo,ciesze sie ,ze w jakis sposob mogłem CI pomoc.

mike00

Wysłana - 30 lipca 2007 18:38    Edytuj Cytuj
witam, mam maly problem wlasnie z deca.. to moj pierwszy cykl wlasciwie i nie wiem co jest.. mam 10strz deci, 15 tescia i 100 tabletek "silniejszego" podobno winstrolu.. wszystko fajnie tylko po 1wszym strzale deci mialem za***ista goraczke i napier.. mnie dupa.. poczekalem tydzien - 2 strzal i to samo!!! o co chodzi!!??

jordanwlkp

Wysłana - 30 lipca 2007 18:56    Edytuj Cytuj
po co Ci 3 srodki na pierwszy cykl ???

jaka masz deke?
under pewnie to sie nie dziw ze boli.

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

mike00

Wysłana - 30 lipca 2007 19:20    Edytuj Cytuj
jordan nie wiem dokladnie jaki rodzaj.. jestem swiezak i wiem ze sie ch.. znam. dlaczego 3? niewiem.. pewnie chce zobaczyc konkretny efekt, ale nie o tym chcialem.. deca jest napewno ok bo moi znajomi napier..laja i tez jest jakis tam ból ale nie TAKI i nie przez tydzien! po tesciu nie ma problemow. i czemu goraczka?? nie mam nowotworow, niewydolnosci serca jedynie nadcisnienie..

smyryyyy

Wysłana - 30 lipca 2007 19:36    Edytuj Cytuj
przeciwskazania, nowotwory , wszystkie choroby ukladu krazenia (nadcisnienie,miazdzyca wady serca itp itp...)

....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

przeciwwskazania DEKA

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.