Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

prosze o pomoc w doborze odrzywek

tomekbar83

Wysłana - 09 marca 2010 21:03    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich

chcialbym prosic o pomoc wszystkich tych ktorzy znaja sie w tym temacie..

Pomoc dotyczy w doborze odrzywek.. bo wlasciwie na rynku jest tego od groma i troche, poprostu zglupiec mozna..Moja dotychczasowa suplementacja to glutamina 5gr po kazdym treningu, ktora wlasciwie sie skonczyla, dlatego chcialbym cos zarzucic tylko ze nie wiem co.. mysle o jakiejs odzywce bialkowej w polaczeniu z BCAA moze cos z TREC'a albo OLIMP'u?
Co do diety to nie obliczam ani nie przeliczam kalorii poprostu jem spontaniczne ale z zachowaniem zasad racjonalnego zywienia.. spozywajac 5-6 posilkow dziennie w miej wiecej tych samych porach dnia uwzgledniajac przy tym wszystkie grupy produktow spozywczych.

Jeszce mam jedno pytanko dotyczace witaminowo-mineralnego "dopingu" oraz suplementow wspomagajacych stawy, zapobiegajacych przedwczesnemu meczeniu czy tez wzmacniajacych organizm czy oplaca sie inwestowac wtego typu rzeczy przy w jak mysle dobrze zbilansowanej diecie?

Z gory dziekuje za zainteresowanie, pozdrawiam. tomek

Some people dream of success... while others wake up and work hard at it

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 21:17 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mc4

Wysłana - 09 marca 2010 21:17    Edytuj Cytuj
jaki cel?środki finansowe?

wszystko albo nic

wartbert

Wysłana - 09 marca 2010 21:30    Edytuj Cytuj
polecam profi whey mass olimpu. oraz bcaa. sam uzywam profi juz ponad rok i jestem zadowolony.

tomekbar83

Wysłana - 10 marca 2010 00:08    Edytuj Cytuj
mc4: moim celem jest przybrac troche masy miesniowej ale wiem ze moge to zrobic poprzez odpowiednie produkty spozywcze dodane do menu + silownia (juz przybralem 4kg co jak dla mnie jest duzym sukcesem) Obecnie waze 85KG przy wzroscie 186cm chcialbym dobic do 95kg. Dlatego pomyslalem ze jakis suplement diety by sie do tego nadal..tylko ze problemem jest znalezienie czegos odpowiedniego..
Srodki finansowe nie graja roli.

wartbert: dziekuje za opcje wezme ja pod uwage, nie orientujesz sie czy moze maja cos takiego jak "dwa w jednym" bcaa + whey mass protein czy cuś??

Some people dream of success... while others wake up and work hard at it

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

prosze o pomoc w doborze odrzywek

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.