Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 45 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
prosze o pomoc,porade 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: prosze pomoc porade
Autor "prosze o pomoc,porade"   

charlie198
 Wysłana - 7 luty 2010 12:35        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, mam taki mały problem z własną wagą oraz poziomem tłuszczu który wg mnie jest troche za duży, mój cel to utrata zbędnych kilogramów oraz ogólnie pozbycie się nadmiaru tkanki tłuszczowej.

Waga : 93kg

Wzrost : 178cm

Obwód klatki : ok. 110cm

Obwód ramienia : nie mierzony

Obwód talii : 96 cm

Obwód uda : 65 cm

Obwód łydki : nie mierzony

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : wg wagi 34,2%

Aktywność w ciągu dnia : praca od 6 - 17

Uprawiany sport lub inne formy aktywności : niestety brak

Odżywianie : lubie mieso ale mogę się bez niego obejść, warzywa, owoce, chleb wyłącznie razowy, nie smaruję a jeśli juz to margaryną.

Cel : utrata zbędnych kilogramów oraz spalenie tkanki tłuszczowej

Ograniczenia żywieniowe : brak

Stan zdrowia : lateralizacja rzepki oraz zanik chrząstki i mazi między stawowej

Preferowane formy aktywności fizycznej : myśle że godzinke dziennie jestem w stanie poświęcić może czasem więcej

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : mozliwe, nie planuje

Stosowane wcześniej diety : jakieś były ale napewno nie zbyt dobre, staram sie ograniczyć słodycze, choć czasem niestety muszę coś łyknąc bo z rana mam niski poziom cukru (nie jestem diabetykiem)

jeśli to możliwe to proszę o jakieś porady, jeśli chodzi o siłownie to niestety w miejscu w którym mieszkam żadnej nie ma, na dojazdy do innego miasta nie moge sobie pozwolić ze względu na chorobe taty i opieke nad nim oraz na prace

jeśli znajdzie sie ktoś tak życzliwy który postara sie mi w jakiś sposób pomoc bede serdecznie wdzięczny

Waga : 93

Wzrost : 178

Obwód klatki : 111 na wdechu

Obwód ramienia : 38

Obwód talii : 96

Obwód uda : 65

Obwód łydki : 42

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 34,2

Aktywność w ciągu dnia : praca od 6-7 do 17

Uprawiany sport lub inne formy aktywności : niestety brak

Odżywianie : a więc tak, wstaje ok 5.20 i wyjeżdzam do pracy w ciągu pracy jemy 2 posiłki zazwyczaj są to kanapki plus jakiś jogurt jabłko, po pracy obiad ok 18 i już koniec, lubie wszystko:)

Cel : redukcja rozłożona w czasie

Ograniczenia żywieniowe : brak alergii, jedynie lateralizacja rzepki oraz zanik chrząstki i mazi między stawowej

Stan zdrowia : jedynie lateralizacja rzepki oraz zanik chrząstki i mazi między stawowej - częste odczuwalne bóle w okolicach kolana - stosowane leki na bazie czystego kolagenu

Preferowane formy aktywności fizycznej : dziennie ok 1-1,5h ale za to mogę codziennie

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : jest możliwe aczkolwiek jeśli to możliwe to wolałbym unikać

Stosowane wcześniej diety : jakieś bezsensowne i napewno nie zdrowe

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

prosze o pomoc,porade

<< Dieta do oceny / Dieta do sprawdzenia >>

Podobne: 105kg, co najmniej 20 do redukcji na poczatek, prosze o pomoc fachowcow:) | proszę o pomoc - odchudzanie... :/ | Spowolniony metabolizm-Prośba o pomoc. | Proszę o pomoc w doborze diety | Załamany słoń prosi o pomoc | Justyna lat 15 POMOCY!!!!!!

Warto przeczytać: kingboksing w ostrzeszowie | rzeźba brzucha pods | wyciskanie sciskajace | dieta o kontrolowanej zawartości kw.tłuszczowych | rowerek stacjinarny redukcja | endoprotezoplastyka stawu barkowego | priotytet barki | makaron fusilli | bieganie spodenki | hi tec nutrition Creatine Powder | areoby i hiit na zmiane | polaczenie split i Fbw | Super Whey Gainer 4000 | areoby i hiit | super pump no shotgun | własne projekty | pieczarek | Dymatize Elite 12 Hour | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL