Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

proszę pomocy!!!! co zrobic z włosami......

pin_upgirl

Wysłana - 09 września 2009 20:43    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Jak już w temacie napisałam proszę Was o pomoc. Mianowicie niestety mam włosy: cienkie, bez objętości, bardzo szybko przetłuszczające się, trudne do modelowania( co jest dziwne bo są cienkie) Proszę więc o rady. Jak zwiększyc objętośc i grubośc moich włosów (jeśli jest to możliwe). Chcę żeby były puszyste i tak szybko się nie przetłuszczały. Myję włosy codziennie, bo na kolejny dzień już mam tłuste włosy i robią mi się takie "strąki" z włosów. Myję włosy szamponami do włosów przetłuszczających się, zmieniam te szampony co miesiąc albo częściej. Nie używam odżywek, bo czytałam, że to jeszcze bardziej obciąża"natłuszcza włosy". Jeszcze raz proszę o rady w tej sprawie. Może mam zażywac skrzyp, albo jakieś witaminy czy coś takiego????

Never give up!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 sierpnia 2011 16:03 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

anapolon30

Wysłana - 17 sierpnia 2011 16:03    Edytuj Cytuj
polecam produkty vichy do wzmocnienia wlosow,mozesz kupic tzw.ampulki ktor wciarasz w skore glowy 2x w tygodniu!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

proszę pomocy!!!! co zrobic z włosami......

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.