Mam ogromną prośbę, moglibyście podsunąć mi pomysł na jakieś konkretne miejsce, gdzie możnaby zorganizować obóz Muay Thai? Chodzi mi najlepiej o jakies "zadupie" lasek, jeziorko... no tyle, ze konieczna jest tu sala treningowa... Znacie takie miejsca? Prosze o przyklady, z góry wielkie dzieki :)
Lubenia jest super, byłem w zeszłym roku: ring, worki, gruszki, mata zapaśnicza, sauna. Lady M. czyżby Target Niepołomice?
kto boi sie popelnic blad, nigdy nie bedzie tworzyl histori.
1263241150000
korczan
Wysłana - 11 stycznia 2010 21:52
nie wiem czy zadupie, ale polecam "COS OPO Cetniewo" nad morzem...pobiegać można do Rozewia plażą, albo podjechać (czy nawet podbiec) do Chałup, tam jest las tuż nad morzem ;) Ośrodek fantastyczny, dupna hala z matami, na drugiej hali swego czasu było 15 worków, 2 ringi, parę gruszek, ale to z rok temu więc musiałabyś się dopytać u źródła ;) tylko nie wiem jaki koszt wchodzi w rachubę, bo to nie najtańsza impreza niestety. Ale godna polecenia ;) wklejam jeszcze link do ich stronki: http://www.cetniewo.cos.pl/
pozdrawiam
1263243125000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 11 stycznia 2010 22:20
infranty do Lubeni 3 kluby z Krakowa jeździły raczadam, target(Niepołomice też się zaliczają ) i maximus o tych wiem Lady akurat z maximusem tam była z tego co pamiętam
w jednym terminie był Maximus (z którym ja byłam) i Target, do tego jakiś klub KB i chyba bokserski bardzo fajne warunki - sala, sauna, miejsce do pobiegania ("blaszak" )
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."