Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
miałem taki cykl: 1-20 tyg deka 2x 200mg + prolo 3x100 mg wiem ze nie najlepszy cykl wiec prosze go nie komentować ;) teraz moj przepis na odblok: hcg 10 dni po ostatnim strzale deki 1 amp. 2000j.m. co 4 dni 4 dni po hcg clomid po 2 tabletki dziennie
Po skończeniu deki ile czasu jeszcze powinienem kłuć prolo Mam 3 amp. hcg i 20 clomidu
za mało clomu przydała by się nolva dodatkowo po takim cyklu jeszcze,prolo o min 2 tyg więcej,cyklu nie komentuję.
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2010-03-10 10:56:03
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268214947000
gumibear
Wysłana - 10 marca 2010 11:06
wiem ze nolva by sie przydała ale nie mam i nie bede mial, w piatek niestety wyjezdzam za granice i musze sobie poradzic z tym co mam. Czyli wale jeszcze prolo 2 tyg. po cyklu i ile dni po strzale z prolo mam hcg wziąć? a póżniejsze rozplanowanie hcg i clomidu jest dobre ? clomid cały czas po 2 tabletki dziennie ?
1268215562000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 10 marca 2010 11:10
a clom mozesz jeszcze załatwić?ile masz tego hcg amp i po ile j.m. w amp?
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268215843000
gumibear
Wysłana - 10 marca 2010 14:44
widze ze sie pomylilem cykl miał 10 tygodni to chyba różnica;)) 20 strzałów bylo deki i z tąd ten blad. wlasnie chcialem dokupic tego clomu ale na osiedlu nie ma a z neta do piatku nie przyjdzie, nie planowałem tego wyjazdu ale nagrała mi sie robota i musze
hcg mam 3 amp. po 2000j.m bo nigdzie właśnie nie umiałem dostac tego z Organona po 5000j.m. a tego i tak koleś miał ostatnia
1268228675000
gumibear
Wysłana - 10 marca 2010 15:54
ostatecznie wale prolo jeszcze przez 2 tyg. po dece. Po ostatnim strzale z prolo ile mam odczekać na hcg? no i po ostatnim strzale hcg ile mam odczekać na clomid? clomid przez pierwsze 5 dni po 2x tabletki potem po 1? Czy pora dnia na hcg i clomid ma znaczenie ?