Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Problem z oddawanie moczu to on napewno już ma. Najpierw dostaniesz BPH (przerost prostaty) co w prostej linii prowadzi do raka. Wybij sobie z głowy takie koksy. Możesz brać jedynie winstrol, anawar, deca itp. sterydy, które z testosteronem mają mało wspólnego. Pozdro
definitive
1152211619000
bejdakazek
Wysłana - 07 lipca 2006 14:14
no własnie, od jakiegoś czasu(rok) mam problemy z oddawaniem moczu :( sterydy juz sobie kupiłem dekajet i omnadren, ale chyba wypieprze to gówno na smietnik. A swoją droga prostata w wieku 24 lat? jest to możliwe?
1152274452000
c0x
Wysłana - 07 lipca 2006 14:19
jak wygladaja twoje probpely podziel sie z nami bo moze to tylko stulejka
Siła rodzi się tylko z bólu...
1152274745000
men3L
Wysłana - 07 lipca 2006 14:20
daj namiary na ten smietnik jak bedziesz wywalał
***Tate oszukasz, mame oszukasz, ale kupy nie oszukasz***
jak boli to rośnie
1152274820000
-siergiej-
Wysłana - 07 lipca 2006 14:21
a robiles juz wczesniej jakies cykle ??
historie piszą zwycięzcy,a prawo stoi po stronie silniejszego
Znawca -
1152274910000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 07 lipca 2006 14:23
idz zrób sobie badania skad wiesz że to prostata???? w tym wieku mozesz mieć jedynie zapalenie prostaty
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1152275018000
bejdakazek
Wysłana - 07 lipca 2006 14:27
nie robiłem nigdy wczesniej w zyciu zadnych cykli! a problemy moje, to czeste lanie, nawet kilkanascie razy dziennie, strumyk malusienki :D no i musze sie naprezac... no nie wiem sam jak mam to opisać...
1152275236000
definitive
Wysłana - 07 lipca 2006 15:06
Moi obaj dziadkowie mają problemy z prostatą, a do momentu mojej pierwszej kuracji na omie, ja też odczówam dolegliwości. Mam 19 lat. W Twoim i moim przypadku zero koksu do końca życia. Myślę jedynie o anavarze i może o winstrolu. Nic poza tym. Pozdro