Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
a ktos juz testwal te npp z alchemi? albo wino w tabsach?
1235422476000
Dawidek@
Wysłana - 23 lutego 2009 23:09
ja bym celował w aptekę npp- spofa ,,superanabolon''
prop- testolic
wino z alchemi testowałem jak weszło na rynek i sie nie zawiodłem ale teraz to nie wiem czy klepie
Zmieniony przez - Dawidek@ w dniu 2009-02-23 23:11:32
Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.
Znawca -
1235426998000
Bajciejek
Wysłana - 23 lutego 2009 23:24
1. prop, Testovis SIT, Farmak, Testoli i w tej kolejności 2. npp, Superanabolon Spofa 3. vinko.. inj: Desma, Zambon(resztki) oral: Desma, Genepharm(resztki)
Nie doczytałem że miały być undery. Wyżej masz apteczne o underach się nie wypowiadam.
Zmieniony przez - Bajciejek w dniu 2009-02-23 23:26:47
uczyc sie chlopaki i ksiazki czytac
Znawca -
1235427876000
bLaCk45
Wysłana - 11 kwietnia 2009 18:57
Panowie, mam pytanie. Jak teraz sytuacja wyglada z dubolem? Bralem pare ladnych lat temu i byl rewelacyjny. Pamietam,ze miesien bolal podczas wstrzykiwania. Slyszalem, ze juz tego nie ma na rynku, a ostatnio coraz czeciej o nim slysze. Robia to jeszcze?