Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam.Zastanawiam sie nad ktoryms z tych polaczen.Czy cykl z meta jest duzo bardziej masowy,niz ten na winie?Czy i tak moze miesnia przyrasta tyle samo,tylko ze meta ciagnie wode i daje wieksze mozliwosc otluszczenia?Dzieki za podpowiedzi.
Zdecydowaanie lepszy ten z winkiem, to jest oczywiscie moje zdanie, które nie musi czy przypaść do gustu. Ja zawsze stawiam na jakość, z przyrostami mi się mega nie spieszy, dlatego wolałbym z winkiem.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1089268454000
Herkules13
Wysłana - 08 lipca 2004 08:36
j/w
Siła i Honor, bracie.
Znawca -
1089268608000
barthezzz
Wysłana - 08 lipca 2004 11:20
prop + metka lepsze na masowke ,ale miesnie bedziesz mial slabszej jakoscini po prop + wino -ten polaczenie dobrze Cie pottnie wiec ja mysle ze jesli robisz rzezbe to lepeiej ten cykl...a na masowke proponowalbym Ci prop+superka + ewenwtualnie metka bedziesz o wiele bardziej zadowolony....pozdrow
barthezzz...
1089278418000
Martin-16
Wysłana - 08 lipca 2004 18:44
zalezy co chcesz osiagnac? a jesli mase to zamein prop na prolo
"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"
1089305079000
franc_
Wysłana - 08 lipca 2004 19:29
Wlasnie dlaczego nie piszesz co chcesz ze sobą zrobic kolego????? To najwazniejsze,no i ile mozesz kasy wylac????
1089307765000
barthezzz
Wysłana - 08 lipca 2004 20:11
koledzy czytajcie dokladniej jest w pierwszej linijce napisane "ktory cykl bedzie bardziej masowy"....
barthezzz...
1089310276000
Martin-16
Wysłana - 08 lipca 2004 23:30
upss hehe a to zwracam honor ! no to ja bym wziol prolo i mete
1089322241000
SFD
Wysłana - 08 lipca 2004 23:32
Jak masa to :
1-4(5) mete 15 mg dziennie 1-6(7) prop 50 lub 100 mg co 2 dzien
1089322367000
SFD
Wysłana - 08 lipca 2004 23:33
bo na propie z winem to pujdzie ci sila duzo i zarysujesz miesnie ladnie ... ale co do masy to zaduzo nie zdabedziesz
1089322424000
Martin-16
Wysłana - 08 lipca 2004 23:41
Tomek ! ale jak chce mase a nie kupil tescia to niech wezmie prolo ,prop lepiej zostawicna rzezbe