Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1. WIEK:21 2. WAGA:92 3. WZROST:188 4. WYMIARY: -biceps:41 -klatka:112 -udo:60 -talia:90 5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 6. DIETA: -białko:3 -węglowodany:4 -tłuszcz:2.5 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:zaden 8. TRENING:split 9. CEL CYKLU:spalenie tluszczu i nabranie czystych miesni 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):cos pomiedzy 13. STAN ZDROWIA:idealny 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:zadne 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:110 -martwy ciąg:160 -przysiad:nie cwicze(kolana) Jak w temacie zamierzam na 1 cykl zapodac propa i winko. W temacie saa jestem nowicjuszem wiem licze na wasza pomoc;) Zalezy mi na spaleniu tluszczu (szczegolnie brzuch) i nabraniu jak najwiecej czystej masy miesniowej. Do tego mam jeszcze massacra epizod2 x2 bialko glutamina bcaa omega3 witaminy. Jakich firm najbardziej polecacie wino i prop w jakich dawkach i co ile mam je brac. Jak powinna wygladac dieta i trening podczas cyklu na saa. z gory dzieki:) pozdr
prop1-8 100mg c2d testovis phoenix,brd dobre winko 3-9 scantel dobrze klepie 30 mg cd a trening i dieta to masz do tego inne dzialy to nie umiesz trenowac i sie odzywiac a chcesz sie zlapac za saa?
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-08-17 00:14:56
Specjalista -
1250460825000
zabijaka11
Wysłana - 17 sierpnia 2009 00:22
1-8 prop 100mg e2d 3-9 wino 30/40 mg ed dużo w tali bo dieta zła, za dużo tłuszczu. no i obowiązkowo aero
Łowca Winstrolu w polskiej aptece zbieram sogi na speca
Znawca -
1250461352000
3mm
Wysłana - 17 sierpnia 2009 11:01
Cykl spoko, ale nie masz juz zupełnie mocy żeby coś pociągnąć na odżywkach??
Dopiero 21 lat jak teraz zaczniesz to co bedzie jak bedziesz miał 30? Będziesz jechał mega dawki ?
Moim zdaniem w twoim wieku spokojnie możesz sie ładnie zbudowac na odżywkach. Dobra dieta i odpowiednia suplementacja i na nastepne wakacje będziesz wyglądał jak trzeba.
A tak to teraz zrobisz krótki cykl który skończysz powiedzmy w styczniu... i co dalej?
yeah buddy...light weight baby!!
1250499710000
sapphireex
Wysłana - 17 sierpnia 2009 12:44
cykl fajny ale pamietaj ze sam kox Ci tluszczu nie spali :) trzymaj miche + aeroby
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -
1250519069000
rll
Wysłana - 17 sierpnia 2009 18:51
jesli chodzi o odzywki to wzialem ich troche i juz nie dzialaja tak jak na poczatku:/ mysle ze staz mam wmiare dobry na saa. jesli chodzi o diete i trening to wiem bardzo duzo, ale z tego co czytalem odzywianie i trening na saa inaczej wyglada niz przy odzywkach. W innych tematach i propie i winie pisali ze wegle ograniczyc do minimum duzo bialka i tluszcze w normnie, ale obrawiam sie ze z taka dieta nie nabiore za wiele masy;/ jesli chodzi o aeroby to wystarczy 2x w tyg po treningu rowerek przez 30min i do tego 3 razy w tyg brzuszki? Aleks nie jestem zadna kaleka... nie obrazaj mnie. Nie cwicze przysiadow poniewaz czuje bol w obu kolanach. Nogi cwicze na maszynach.
1250527891000
Aras84
Wysłana - 17 sierpnia 2009 18:53
"W innych tematach i propie i winie pisali ze wegle ograniczyc do minimum duzo bialka i tluszcze w normnie, ale obrawiam sie ze z taka dieta nie nabiore za wiele masy;"
człowieku, przecież Ty nie masz zielonego pojęcia o odżywianiu!nie wpadłeś na to, że diete układa się w zależności od celu cyklu??
Ekspert -
1250528031000
obmarek
Wysłana - 17 sierpnia 2009 18:54
lepiej wino miec w strzalach :) tab maja malo efektywnosc:(
uderza dawke min 30 mg tego winka bo to underr jak bedzie malo klepac zwieksz:)
Znawca -
1250528042000
rll
Wysłana - 17 sierpnia 2009 18:56
aras ale ja napisalem na poczatku ze chce spalic tluszcz i nabrac czystej masy wiec jedzac duzo wegla nie spale tluszczu chyba nie? czytaj dokladniej
1250528176000
sapphireex
Wysłana - 17 sierpnia 2009 18:58
ale aras ma racje, Twoja wiedza na temat diety jest bliska 0