Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam mam 6 paczek prolki i 10 ml becabolinu z British dragon. proszę o rozpisanie mi tego cyklu. oraz suplementacji w trakcie i po cyklu. w trakcie cyklu bede jadł białko z ostrowi po cyklu chciałem xpanda zma i tribulusa. proszę o rozpisanie tego cyklu. dietę staram się trzymać wysokobiałkowa. osoby ktore nie maja do powiedzenia nic więcej niż to żebym dał sobie siana z saa i trzymał dietę proszę o nie dawanie mi takich rad bo dietę mam a koks już jest zakupiony wiec tak czy siak go wezmę. planowalem brac deke raz w tygodniu po 1ml/250mg czyli 10 tyg i prolke 2 tygodnie po dece przez 8 tyg strzal co 4 dni co o tym myślicie i jaki odblok proponujecie?   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 25   Waga: 97   Wzrost: 190   Obwód klatki: 120   Obwód ramienia: ?   Obwód talii: 95   Obwód uda: ?   Obwód łydki: ?   Staż na siłowni: 10lat   Ilość spożywanego białka: 190   Ilość spożywanych węglowodanów: ?   Ilość spożywanych tłuszczów: ?   Opis przebytych cykli sterydowych: 1 na mecie 1 na omie i 1 na prolce   Trening: trening na masę   Cel cyklu: masa i siła   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ponad 2 lata   Poziom BF%: ?   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): delikatnie przytyłem ostatnio   Stan zdrowia: zdrowy   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: do porostu włosów na plecach   PPM podstawowa przemiana materii: ?   Wyciskanie leżąc (MAX): 140kg   Martwy ciąg (MAX): 180kg   Przysiad (MAX): 150kg
ankieta wypełniona z dupy,a po za tym 95 w pasie to stanowczo za dużo,najpierw redukcja potem cykl,co do środków to prolki trochę skromnie a dece z bd daruj sobie
Specjalista -
1236516186000
MACIEJA21
Wysłana - 08 marca 2009 13:49
przy wzroscie 190cm 95 nie wyglada strasznie ja nawet tego nie widze pozdro
macieja nie pitolja mam 188 i 85-87max,a i tak wydaje się,że za dużo ale na szlifowanie formy jeszcze przyjdzie czas teraz jest czas masy
Specjalista -
1236516818000
adrian84ma
Wysłana - 08 marca 2009 22:24
mocny zle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to ze prze pierwsze dwa tyg sama deka a pozniej do niej prolka i tak jak mowisz co 4-5 dni strzał. wiec wyjdzie mi cykl 10 tygodniowy z tym ze pierwsze 2 tyg sama deka a kolejne 8 delka z prolka napisze mi ktoś jakie suple do tego brac? i jaki odblok.
1236547453000
adrian84ma
Wysłana - 08 marca 2009 22:25
dlaczego ta deke mam sobie darowac?? kumpel brał i całkiem ładnie go skopało
1236547541000
MICOOOLAI
Wysłana - 08 marca 2009 22:29
witam mam 6 paczek prolki i 10 ml becabolinu z British dragon.
no to beka
Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -
1236547775000
odzywa18
Wysłana - 08 marca 2009 22:35
cykl z dupy. testo zaczynasz rowno z deka i ciag niesz 2 tyg dluzej niz Deke. Przykladowo jak bijesz 250mg Deki/week to tescia wbij tak jak mocny pisal 2ampulki co 5 dni
Ekspert -
1236548153000
adrian84ma
Wysłana - 08 marca 2009 23:09
tam miało byc decabolinu nie zauwazylem ze sie pomyliłem no to widze ze gdzieś w srdku cuklu bede musiał dawac po 2ml deki bo w innym wypadku mam za mało prolki a cobyście polecili na odblok?? ile clomidu i czy sam wystarczy czy coś jeszcze?
1236550194000
MICOOOLAI
Wysłana - 08 marca 2009 23:13
adrian - nandrolon to dodatek do teścia nie na odwrót
Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..
Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym że więcej hajsu to większe kłopoty..