Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 429 razy
słowa kluczowe: prolka  deca 
Autor

prolka + deca

adrian84ma

Wysłana - 08 marca 2009 13:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam mam 6 paczek prolki i 10 ml becabolinu z British dragon. proszę o rozpisanie mi tego cyklu. oraz suplementacji w trakcie i po cyklu. w trakcie cyklu bede jadł białko z ostrowi po cyklu chciałem xpanda zma i tribulusa. proszę o rozpisanie tego cyklu.
dietę staram się trzymać wysokobiałkowa.
osoby ktore nie maja do powiedzenia nic więcej niż to żebym dał sobie siana z saa i trzymał dietę proszę o nie dawanie mi takich rad bo dietę mam a koks już jest zakupiony wiec tak czy siak go wezmę. planowalem brac deke raz w tygodniu po 1ml/250mg czyli 10 tyg i prolke 2 tygodnie po dece przez 8 tyg strzal co 4 dni co o tym myślicie i jaki odblok proponujecie?

Waga: 97

Wzrost: 190

Obwód klatki: 120

Obwód ramienia: ?

Obwód talii: 95

Obwód uda: ?

Obwód łydki: ?

Staż na siłowni: 10lat

Ilość spożywanego białka: 190

Ilość spożywanych węglowodanów: ?

Ilość spożywanych tłuszczów: ?

Opis przebytych cykli sterydowych: 1 na mecie 1 na omie i 1 na prolce

Trening: trening na masę

Cel cyklu: masa i siła

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ponad 2 lata

Poziom BF%: ?

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): delikatnie przytyłem ostatnio

Stan zdrowia: zdrowy

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: do porostu włosów na plecach

PPM podstawowa przemiana materii: ?

Wyciskanie leżąc (MAX): 140kg

Martwy ciąg (MAX): 180kg

Przysiad (MAX): 150kg

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2009 13:43 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

luki77

Wysłana - 08 marca 2009 13:43    Edytuj Cytuj
ankieta wypełniona z dupy,a po za tym 95 w pasie to stanowczo za dużo,najpierw redukcja potem cykl,co do środków to prolki trochę skromnie a dece z bd daruj sobie
Specjalista -

MACIEJA21

Wysłana - 08 marca 2009 13:49    Edytuj Cytuj
przy wzroscie 190cm 95 nie wyglada strasznie ja nawet tego nie widze
pozdro

Macieja
MY FOTO [http://www.sfd.pl/temat208080/] i strona 4
Ekspert -

Mocny275

Wysłana - 08 marca 2009 13:52    Edytuj Cytuj
zle myslisz brac dece pozniej 2 tyg przerwy i prolo

prosta rozpiska.

deca 1ml co poniedzialek
prolo 2amp co 5 dni
Ekspert -

luki77

Wysłana - 08 marca 2009 13:53    Edytuj Cytuj
macieja nie pitolja mam 188 i 85-87max,a i tak wydaje się,że za dużo ale na szlifowanie formy jeszcze przyjdzie czas teraz jest czas masy
Specjalista -

adrian84ma

Wysłana - 08 marca 2009 22:24    Edytuj Cytuj
mocny zle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to ze prze pierwsze dwa tyg sama deka a pozniej do niej prolka i tak jak mowisz co 4-5 dni strzał. wiec wyjdzie mi cykl 10 tygodniowy z tym ze pierwsze 2 tyg sama deka a kolejne 8 delka z prolka
napisze mi ktoś jakie suple do tego brac? i jaki odblok.

adrian84ma

Wysłana - 08 marca 2009 22:25    Edytuj Cytuj
dlaczego ta deke mam sobie darowac?? kumpel brał i całkiem ładnie go skopało

MICOOOLAI

Wysłana - 08 marca 2009 22:29    Edytuj  Cytuj
witam mam 6 paczek prolki i 10 ml becabolinu z British dragon.

no to beka

Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..

Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym
że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -

odzywa18

Wysłana - 08 marca 2009 22:35    Edytuj Cytuj
cykl z dupy. testo zaczynasz rowno z deka i ciag niesz 2 tyg dluzej niz Deke. Przykladowo jak bijesz 250mg Deki/week to tescia wbij tak jak mocny pisal 2ampulki co 5 dni

Ekspert -

adrian84ma

Wysłana - 08 marca 2009 23:09    Edytuj Cytuj
tam miało byc decabolinu nie zauwazylem ze sie pomyliłem no to widze ze gdzieś w srdku cuklu bede musiał dawac po 2ml deki bo w innym wypadku mam za mało prolki a cobyście polecili na odblok?? ile clomidu i czy sam wystarczy czy coś jeszcze?

MICOOOLAI

Wysłana - 08 marca 2009 23:13    Edytuj Cytuj
adrian - nandrolon to dodatek do teścia nie na odwrót

Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..

Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym
że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

prolka + deca

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.