Witam! Ma ktos z was moze albo wie skad sciagnac program do robienia fryzur ? ze wkleja sie swoje zdjecie i tam sa fryzury i wie sie jak by sie wygladalo w jakiejs fryzurze kiedys mialem cosmopolitan bo moja mama jest fryzjeerka ale ta plyte z tym prgoramem gdzies zgubilem a w necie szuaklem i nie moge znalezc;/
Nie Po TO To Robie By Mnie WIelbiły Tlumy Mam setki innych powodow do dumy
oo tez by mi sie cos takiego przydało ;d;d nawet nie wiedziałem ze cos takiego jest .. poszukam jak znajde to dam znac ;d licze na to samo ...pzdr. ;)
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!
Zmieniony przez - ona1983 w dniu 2007-02-10 15:05:42
www.beksinski.com.pl
Znawca -
1171116096000
kipek
Wysłana - 10 lutego 2007 15:22
****a jak sie w****ilem niesamowicie nei da sie zarejestrowac kod jeest podany przepisuje go i pisze ze nie prawidlowy wrrrrrrrrrr omg zara bybuchne ;F
Nie Po TO To Robie By Mnie WIelbiły Tlumy Mam setki innych powodow do dumy
1171117351000
Matrix89_
Wysłana - 10 lutego 2007 15:24
Baska :) czy Ty naparwde na wszystko znasz odpwiedz czy tylko tak mi sie wydaje ??:P ... zaraz oblukam linki ;d
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!
1171117449000
ona1983
Wysłana - 10 lutego 2007 15:28
Nie wiem jak się rejestruje bo nie próbowałam tego opieram się na opinii innych Nie znam wszystkich odpowiedzi bo wtedy byłabym geniuszemale sprawa kosmetyki wiesz,że mnie interesuje.Nawet właśnie wróciłam z zajęć i kilka ciekawostek się dowiedziałam
www.beksinski.com.pl
Znawca -
1171117702000
Leandro
Wysłana - 10 lutego 2007 15:29
wszystko fajnie tylko za h*** nie idzie sie zarejestrowac na tym forum
edit: kipek mam to samo
Zmieniony przez - Leandro w dniu 2007-02-10 15:30:00
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50 **Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie** Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół.. mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
1171117772000
Matrix89_
Wysłana - 10 lutego 2007 15:32
Kipek tez miałem ten sam problem wyskakiwało mi ze nieprawidłowy kod ale daj odswiez na tej stronie zeby wyskoczyły Ci inne liczby tamte jakies felerne były mi za 2 razem z innymi liczbami sie udało ;d;d
Baska a moze Ty jestes geniuszem :P lol sprawdzałas ???
1171117937000
ona1983
Wysłana - 10 lutego 2007 15:36
JA się zarejestrowałam i mam jakieś zdjęcie babki,ale muszę zmienić na swoje i powinno być ok Kiedys na psychologii wykładowca robił nam jakieś testy ale nie wyszło mi,żebym była geniuszem może kiedyś sobie zrobie to profesjonalnie
www.beksinski.com.pl
Znawca -
1171118218000
Leandro
Wysłana - 10 lutego 2007 15:41
suuuperr a jaki masz nick na tym forum ??
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50 **Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie** Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół.. mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
1171118466000
ona1983
Wysłana - 10 lutego 2007 15:44
Ja?? Chyba taki sam jak tu bo chciałam sprawdzić czy nie ściemniacie z tą rejestracją Wole jednak wirtualny makijaż