Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 60212 razy
Autor

program do robienia fryzur

Matrix89_

Wysłana - 10 lutego 2007 16:45    Edytuj  Cytuj
no dokładnei chodzi mi o to wysyłanie wiadomosci ;/ po co mam czekac te 300 czy iles tam sekund ... ale to chyba jedyny minus tego forum po za tym jest wypasne ;d;d a abona nie ma i miec nie bede raczej :P .... co do tego fryzjera to ja sie spodziewałem ze to chociaz w trójwymiarze bedzie lol hehe a nie taki bubel ... ja tez spadam na obiadek mamusia juz woła :P hehe SMACNEGO WSZYSTKIM :p

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!

oska5

Wysłana - 10 lutego 2007 17:20    Edytuj Cytuj
połowa tego tematu nadaje sie do administracji.. tam załatwia sie takie problemy, to jest dział uroda i radze trzymac sie regulaminu, tak samo stwierdzenia "id sobie gotowac obiad" to do spamu
nie chce w zadnych postach odbiegania od tematu, poki ja tu jestem bałaganu nie bedzie...

Zmieniony przez - oska5 w dniu 2007-02-10 17:24:39

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Matrix89_

Wysłana - 10 lutego 2007 17:45    Edytuj Cytuj
ehhh.. wiedziałem ze wkoncu ktos zauwazy ;/ no i stało sie ;/
powiem tak: PRZEEEE-PRAAAAA-SZAAAA-MMM bede uwazał :) i nie Nerwuj sie... tak Oska.

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!

sseezzaarr

Wysłana - 27 lutego 2007 21:27    Edytuj Cytuj
hehehhe :D ciekawe ;)

Mopss

Wysłana - 27 lutego 2007 21:36    Edytuj Cytuj
To jest jakiś program w sieci do ściągnięcia, do tworzenia tych fryzur?
Tylko darmowy, bez abonów itd.

RynkowskiD

Wysłana - 27 lutego 2007 22:23    Edytuj Cytuj
Mops poszukaj a nie na zyda liczysz :PPP :D

By Animal...

maluda82

Wysłana - 27 lutego 2007 22:24    Edytuj Cytuj
Coś dla leniuchów, którym nie chce się szukać softu w sieci:
http://makeoversolutions.com/;
http://beauty.ivillage.com/stc/hairstylist/hairstylist.html?o=dcm,vhs,iv,el,vhstopic,bs,lnav;
http://www.e-fryzury.com/

Nie marudzić jeśli coś nie działa, bo nie sprawdzalam czy do czegoś się to nadaje
Przetestujcie!

Zmieniony przez - maluda82 w dniu 2007-02-27 22:27:14

biliwiget

Wysłana - 01 marca 2007 02:55    Edytuj Cytuj
albo jzu nic bo oska(pozdrawiam) i tak skasuje

Zmieniony przez - biliwiget w dniu 2007-03-01 02:56:09

oska5

Wysłana - 01 marca 2007 18:35    Edytuj Cytuj
bo kasuje wszystko co jest nie na temat, od pieprzenia nie na temat jest spam
a jak tylko zrobili doping pod "urodą" coraz wiecej spamerni sie w tym dziale szerzy + bezsensowne wypowiedzi

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

program do robienia fryzur

Strony:  pierwsza  1  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.