Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam pytanko, chce zobaczyc w jakim stanie jest moja watroba i chcialem pojsc na badania Tylko tak ile takie cos kosztuje? i czy poprostu lekarzowi/w labolatorium mowic ze chce zrobic proby watrobowe ogolne czy jak to wyglada?
dzieki za odpowiedzi
pozdrawiam Rapper
Najlepszy bukmacher, 100% bonusu, zarejestruj się wpłać 77 zł my podwoimy to do 154 zł :)
Prosisz o próby wątrobowe / panel wątrobowy / transaminazy w zależności jakim nazewnictwem się w labie posługują. Rodzinny może dać skierowanie bądź prywatnie robisz z rana na czczo - koszt w granicach 20,00zł.
doping & zdrowie
Ekspert -
1238949948000
Rapper
Wysłana - 05 kwietnia 2009 18:47
no i dzieki o to mi chodzilo sogi jak wejda
edittt : niema oboje juz dostaliscie odemnie
Zmieniony przez - Rapper w dniu 2009-04-05 18:48:12
Najlepszy bukmacher, 100% bonusu, zarejestruj się wpłać 77 zł my podwoimy to do 154 zł :)
Dobra dobra a to 20,00zł. to skad wziales? napewno skopiowane bo takiej rownej kwoty bys nie wymyslilno i ten przecinek tez wskazuje na skopiowanie gdyz na podstawie twojego avataru istnieje wieksze prawdopodobienstwo ze zastosowalbys kropke piszac odrecznie
Gibon już Ci raz pisałem i nie będę powtarzał Cena pochodzi z laba w którym ja robie swoje badania i trochę cen już zdąrzyłem poznać więc cena z nieba się nie wzięła
doping & zdrowie
Ekspert -
1238951016000
PrzeGibon
Wysłana - 05 kwietnia 2009 19:04
ostatnio robilem. bez skierowania koszt 10zl
widzisz krzykacz niedosc ze skoipowales z laba to jeszcze zle
Zależy jeszcze co robił Bo mnie się wydaje, ze tylko aspat / allat a nie cały panel wątrobowy Chyba, że się myle... ale tam gdzie bywam dychę kosztują właśnie te 2 pozycje