logo
zamknij zamknij

proby watrobowe

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5575

0 5 0
napisał(a)
biernol
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 7281 Wiek 2016 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 79786
witam
wczoraj odebralem wyniki morfologi, moczu i prob watrobowych
morfologia i mocz ok, wszystko w normach
natomiast proby watrobowe mam dosyc wysoko podniesione
alt 115 gdzie norma (10-35)
ast 57 norma(5-34)

kilkanascie dni temu skonczylem cykl na ph (1 srodek)
trwal dobre 4 tyg
oslonki byly na cyklu, najpierw liver detoxifer & regenerator z now food's, w polowie puchy zamienilem na liver longer z thermolife(typowy preparat do ph\saa z grupa 17-alfa)
obecnie skoncze liver longer ktorego zostalo mi jeszcze pare kapsow i pozniej dokoncze butle liver detoxifera
na dniach profilaktycznie dorzuce jeszcze lecytyne
chodzi mi o porownanie jak mniej wiecej sa podniesione alat i aspat po cyklach ph\saa?!
logiczne ze zalezy to od wielu czynnikow, wiec pytam w przyblizeniu
do lekarza nie ide bo nie chce mi sie sluchac jego madrosci
to chyba na tyle

jak ktos nie ma nic do powiedzenia na temat prosze o nie wpisywanie sie

Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3286 Napisanych postów 53898 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 302406
Nie do okreslenia.
Kwestia indywidualna.
Jeden popije na week i skoczy do 100, inny zje 300 mety i będzie w normie.
Każdy reaguje inaczej.
Wynik nie jest aż tak straszny.
Dołóż coś na wspomaganie pracy wątroby i powinno być dobrze.

doping & zdrowie

napisał(a)
biernol
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 7281 Wiek 2016 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 79786
dzieki
zdaje sobie sprawe ze najwiekszy wplyw maja indywidualne cechy
chodzilo mi o porownanie +- czy te wyniki sa tak zle
przegladajac posty niektore wyniki prob byly duzo wyzsze, wiec raczej podchodze spokojnie
jakie srodki masz na mysli konkretnie?

napisał(a)
flex1976 Moderator
Ekspert
Szacuny 1813 Napisanych postów 58912 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 492157
ja po ph miałem Alat 300 więc Twój wynik to i tak jest dobry

[b] https://www.facebook.com/SebastianSzmitTrenerPersonalny [/b]

napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3286 Napisanych postów 53898 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 302406
Wyniki nie są straszne.
Normalne po takiej akcji raczej.

doping & zdrowie

napisał(a)
Dj_Smalec
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11455 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 83131
Ile miałeś przerwy od ostaniego treningu w dniu kiedy miałes pobieraną krew? Powinno sie miec conajmniej 5 dni wolnego od siłowni bo wysiłek fizyczny fałszuje próbę wątrobową.

Do lecytyny dołóż np liv52

Zmieniony przez - Dj_Smalec w dniu 2008-09-24 20:43:16
napisał(a)
biernol
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 7281 Wiek 2016 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 79786
czytalem o tym wysliku a wzroscie enzyzmow watrobowych
przerwy mialem jeden dzien
mam jeszcz esseliv w domu wiec jak co to wrzuce potem
jak zapobiec zdaje sobie sprawe, chodzilo mi jak proby +- wygladaja po oralach
macie czesne

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prośba o wyjaśnienie

Następny temat

Artroskopia stawu barkowego