Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

problem z klatom

szef901

Wysłana - 13 stycznia 2010 23:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam!!
Cwicze juz ponad 4 miesioce i nadal nie potrafie wyzezbic klatki piersiowej brzuch juz po czesci spalilem zostal tylko boczki lecz nie umie wuzezbic za hiny gornych czesci klatki piersiowej wyciogam na lawce na serie na lawce pochylej oraz hantelkami i nic to zbytnio niedaje.. do tego biote body fire thermo z trec bialko itp moze ktos cos poleci zastanawiam sie nad metom?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 stycznia 2010 23:25 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

jac88

Wysłana - 13 stycznia 2010 23:25    Edytuj Cytuj
Jak trenujesz tak jak piszesz to się nie dziwie, że nie ma efektu

Hubert81

Wysłana - 13 stycznia 2010 23:32    Edytuj Cytuj
Jakiś gówniarz się nudzi i wydaje mu się że jest zabawny.

Trening bez nóg jest jak seks bez partnerki.
Mój dziennik:
[http://www.sfd.pl/-t826701.html]
Ekspert -

neku86

Wysłana - 13 stycznia 2010 23:36    Edytuj Cytuj
Witaj
Rzeżba to przede wszystkim dieta czyli ograniczenie tłuszczów i weglowodanów ale na twoim poziomie chodzi przede wszystkim o definicje mieśni. A wiec po 1 musisz atakowac miesień z róznych stron czyli próbój rózne ustawienia ławki płaska dół góra jezeli zależy tobie na górnej to zacznij trening od góry poprzedzony zasada wstepnego zmeczenia mnieśni. Waznym urzadzeniem jest także brama dobrze definiuje klatke i separuje mięsnie nie zapominaj o rozpietkach takrze na górnym skosie to było by tak po krótce;)

szef901

Wysłana - 14 stycznia 2010 09:07    Edytuj  Cytuj
aha spoko ławke już wiginałem o 45 stopni nawet i za bardzo mnie to nie ruszało jedynie podciągnięcia a wyciąganie na wyciągu coś tam dawało porządne zakwasy..ja juz prze tem pakowałem długo bo 3 lata na sucho ale potem kreatyna mi zdrowie zabuzyla i poszło w bas no i odnowa..lapy bary nogi mam wyzezbione tylko klatkom mam problemy;/posiadam w domu lawke rowerek wyciog gryw łamany chantelki prosty i na to 140 kg obciozenie..

szef901

Wysłana - 14 stycznia 2010 09:27    Edytuj Cytuj
i jeszcze takie pytanie co brać żeby szybciej się wypakować?coś skutecznego..?narazie mam zaledwie 130 cm w klacie i 43cm bica a chce bardziej co ktoś poleci?

Sayeru16

Wysłana - 14 stycznia 2010 09:58    Edytuj Cytuj
Narazie ogarnij diete, pozniej suple (kreta, arginina). Sterydy zostaw, no chyba ze jesteś tępym koxem.

Na serio.

szef901

Wysłana - 14 stycznia 2010 10:13    Edytuj Cytuj
diete trzymie rano yogurt potem w szkole koktaj bialkowy potem se kupie jakis grahamek potem obiad to ryba albo udko gotowane albo makrela cos z tych potem kolo 16 koktaj bialkowy i na kolacje koktaj witaminkowy z duzom ilosciom b12 i banana:D

szef901

Wysłana - 14 stycznia 2010 10:47    Edytuj Cytuj
dobra banan to lekka przesada jem na kolacje tak aby były w posiłku jakieś owoce tez..

Cor1990

Wysłana - 14 stycznia 2010 10:53    Edytuj Cytuj
chcesz wyrzeźbić jakąś tam partie bo masz zlaną i piszesz że "zastanawiam sie nad metom"

Zmieniony przez - Cor1990 w dniu 2010-01-14 10:53:47

Są Tu Słabi I Silni
Są Też Gorsi I Lepsi

szef901

Wysłana - 14 stycznia 2010 11:00    Edytuj Cytuj
dokładnie bo za słabo widać efekty na moj staż

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

problem z klatom

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.