Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 586 razy
słowa kluczowe: problem  brzuchem 
Autor

problem z brzuchem

rafael79

Wysłana - 08 grudnia 2008 21:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
Zarejstrowalem się na forum, bo licze na Waszą pomoc:)Mam 29 lat sporty uprawiałem od malego(pilka nozna)przez ostatnie 2 lata jednak strasznie się zaniedbałem, zero ruchu praca siedząca, odzywianie niezdrowe: Fastfoody/duzo gazowanych napojow alkohol raczej sporadycznie, przy wzroście 185 wazylem 88kg, w pasie ok. 90cm ,mala klatka mizerny biceps,chude nogi no i duzy brzuch tak jakbym pilke połknął, od 5miesiecy regularnie zaczalem chodzic do fitness clubu ,powód: plecy zaczely mnie boleć, na nic nie mialem ochoty i zaczałem czuc sie jak dziadek...program treningu w skrócie:zaczynam od cwiczen ze sztanga/hantlami/ cwiczenia na brzuch a na koniec trening aerobowy(orbitrek/bieznia/rowerek)+laznia, odzywiam się jak należy: serek wiejski/piersi z kurczaka bez skory/warzywa/ryby woda gazowana zrezygnowałem z napojow gazowanych, brzuch był zawsze dla mnie priorytetem, kiedy widze już duzy postep: brzuch się zmniejsza znacząco, spodnie spadają z tyłka:) to przychodzi taki moment(tak raz na 3tygodnie) ze pozwole sobie na wypicie alkoholu+zjedzenie w nocy czegos niezdrowego np.kebaba, wiadomo do clubu trudno pójść i pic tylko wode niegazowana:)po przebudzenia brzuch jest znowu duzy i wydęty, i tak w kólko katuje brzuch na silowni jest już ok. po czym zjem cos niezdrowego do tego alko i porazka na maxa, normalnie syzyfowa praca,moze ktos z Was spotkal sie z podobnym problemem?

Pozdr.
Rafael

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 grudnia 2008 08:01 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Stefan78

Wysłana - 09 grudnia 2008 08:01    Edytuj Cytuj
a może coś bierzesz do tego? jakieś choroby wcześniejsze?

Raczej nie jest normalne aby po 3 tygodniach ostrego treningu w czasie 1 nocy przy alkoholu i po 1 kebabie brzuch Ci urósł z powrotem...

Radzę z tym pójść do lekarza...

-------------------------
pozdrawiam serdecznie
Stefan78

bolek1970

Wysłana - 09 grudnia 2008 08:12    Edytuj Cytuj
Bardzo mozliwe, jesli na codzien nie ma sie diety, ze po jednym obzarstwie kg wracaja...
Nie z kilogramami trzeba walczyc, bo to wlasnie syzyfowa praca, a zmienic nawyki zywieniowe i budowac mase miesniowa, zamiast tluszczowej.
Jak ? Poczytac poosty podwieszone na poczatek...
Specjalista -

rafael79

Wysłana - 10 grudnia 2008 10:07    Edytuj Cytuj
dobry pomysl, tylko do jakiego lekarza nalezy sie udac? jak mialem 13-14lat to mialem przepukline, nie zostalem operowany bo zaniknela, moze to jest powodem?jezeli chodzi o diete to tak jak napisalem wczesniej, "faszeruje"sie non stop bialkiem, jest juz okey jedna noc picia cos niezdrowego do jedzenia i katastrofa.....

Stefan78

Wysłana - 10 grudnia 2008 10:17    Edytuj Cytuj
witaj,

jak już to do gastrologa,

być może wystarczy jak zaczniesz wizytę od lekarza ogólnego ( pierwszego kontaktu )

zaznaczam: to tylko moje zdanie, ale ja bym tego nie bagatelizował i tak na wszelki wypadek to sprawdził...

trzymaj się!

-------------------------
pozdrawiam serdecznie
Stefan78

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.