wróciłem do trenowania po długiej przerwie ,i pojawił się problem mianowicie przy treningu kopnięć łapią mnie skurcze w łydkach i to strasznie mocno i bez przerwy, biorę na to magnez + potas + witamine e i nic nie pomaga ,może ktoś cos doradzi
ostatnio nic z tych rzeczy za to dieta wysokobiałkowa ,po tym ostatnim treningu zacząłem łykać magnez z potasem i wit. e ,skurcze już nie występują ale łydki jeszcze bolą ale to może efekt prawie 1,5 godziny powtarzających się skurczów ,zależy mi żeby do wtorku zrobić z tym porządek bo sparingi będą ,OloKK wspięcia z obciążeniem ? zdjęcie sprzed chwili
Zmieniony przez - Miyagi1 w dniu 2010-03-07 18:11:24
po tym ostatnim treningu zacząłem łykać magnez z potasem i wit. e ,skurcze już nie występują i masz odpowiedz jak na moje to brak magnezu ale to ze raz zjadles tabletke nic Ci nie da zeby poczuc ze to Ci pomaga musisz troche przyjmowac Wszytskie rzeczy ktore Olokk wymienil oraz stres, duzy wysilke fizyczny, brak snu, alko zwiekszaja zapotrzebowanie na magnez. Brak tego mineralu najczesciej powoduje wlasnie skurcza, dretwienie konczyn i porblemy z snem. Kup jakies ZMA