Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 923 razy
słowa kluczowe: problem  tłusta  cera 
Autor

problem - tłusta cera

oziomek

Wysłana - 20 lutego 2010 16:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Jak wynika z tematu kiepsko się znam na pielęgnacji mojej tłustej cery. Czytałem o tym wiele wątków na forum i nasuwają mi się pytania. Dlatego prosił bym o udzielenie odpowiedzi.

Dwa tyg. temu byłem u pani dermatolog , która stwierdziła , że mam tłusta cerę i przepisała mi skinoren. Nic więcej nie powiedziała mi odnośnie pielęgnacji mojej cery . Używam żelu do mycia twarzy firmy Soraya Care&Control + tonik z serii under20(Men anti acne tonik matujący przeciw trądzikowy) + krem do twarzy formy under20 (Never ever) i na końcu dopiero nakładam skinoren. Biorę również cynk w tabletkach i drożdże w tabletkach Lewitan. Wszystko to stosuje ok 2 tygodni. Mimo to cerę nadal mam przetłuszczoną , szczególnie na nosie i czole. Wypryski chyba się zmniejszyły , ale nadal są to 'ropniaki' w okolicach ust i na czole. Proszę o poradę czy powinienem brać mniej tabletek czy może to wina czegoś czym myje twarz. Czytałem również , że za tłusta skórę odpowiedzialne mogą być kremy matujące mimo tego iż powinny one przynosić odwrotny efekt. Z góry dziękuje i pozdrawiam.5!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lutego 2010 19:05 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

keval

Wysłana - 20 lutego 2010 19:05    Edytuj Cytuj
Masz nowicjuszu sog-a na dobry początek...
Narazie stosuj tak jak do tej pory, wydaje się że dobrze robisz... tylko cierpliwości, 2 tyg to tyle co nic ludzie latami walczą z tradzikiem.... daj sobie jeszcze troche czasu i ocenisz wtedy efekty..
Znawca -

xelonx

Wysłana - 24 lutego 2010 18:14    Edytuj Cytuj
Dla mnie oraz moich koleżanek zbawienny wpływ ma bratek. Osobiście piję go zamiast herbaty i trądzik znikł. Nie wiem jednak jak jest u mężczyzn :)

nioonia

Wysłana - 24 lutego 2010 21:34    Edytuj Cytuj
jest juz tyle tematow o tym... ze az sie nie chce odpisywac.
tak, kremy matujace moga spotegowac efekt blyszczenia, jestem tego przykladem, mi taki klrem absolutnie nie sluzy. jak skora nie bedzie nawilzona to bedzie sie przetluszczac, zeby sie nawilzyc
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

problem - tłusta cera

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.