SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

prośba o pomoc z unormowaniem hormonów na odbloku

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 642

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
witam,

cykl trwał około 7mies - testo 250-450mg/tydz (hcg 5000 co miesiac). na cyklu nie bralem ari bo nie czulem adnych skutkow). Jestem na dzień dzisiejszy po 20 000jm hcg. Wyniki troche niepokojące ponieważ nie spodziewałem się tak wysokiego estro, bywały znacznie większe retencje i estro przy tym było sporo mniejsze. Prosiłbym was o pomoc jak wprowadzić to w miarę szybko w widełki. Planowałem wbić 25 000 hcg i pozniej clom do skutku. Posiadam ari i cabaser. pozdro

E2 - estradiol (ICD-9: K99) ↑ 131,6 pg/ml 11,3 — 43,2
PRL - prolaktyna (ICD: N59) ↑ 31,55 ng/ml 4,04 — 15,2
Testosteron (ICD-9: O41) ↑ 40,47 nmol/l 8,64 — 29,00

1. WIEK: 26
2. WAGA: 88
3. WZROST: 190
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka:
-udo:
-talia: 85
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko: 2,5-3g
-węglowodany: 4-5
-tłuszcz: 1-1,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: góra/dół
9. CEL CYKLU: utrzymanie
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 16
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endo
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2203 Napisanych postów 13562 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199260
Jak po hcg to test wysoko
Bo e2 i prl bylo badac przed hcg
Teraz malo czasu zeby zbic
Na prl dalbym tabs cabaseru
E2 by trzeba bylo bardzo szybko zbijac zeby w ciagu tych 5000 hcg zbic,to mozesz je rozbic na 1000e2d to bedziesz mial 10dni na zbicie to dalbym 1/2ari e2d bo e2 3x norma i po hcg powtorz badania prl i e2 czy w normie jak tak to po 3dniach clom z tamoxem po tabsie przez 3tyg i tamox tydzien dluzej pol tabsa


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-07-03 15:44:37
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
ok tak zrobie z hcg rozbije na male porcje. no niestety teraz widze ze slabo sie zabralem do tego. 1/2 ari e2 przez 10dni? troche sporo chyba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14003 Napisanych postów 233843 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1087068
Dwa dni po tabsie i później 0.5 co 2dni
Cabaser tabsa całego
Jakie były wyniki przed cyklem ???
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
przed ostatnim to nie mialem zrobionych, ale wczesniej jako natural tesc okolo polowy estro okolo polowy i prolka pod gorna granice podchodzila. dzieki lodzianin
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14003 Napisanych postów 233843 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1087068
Prolka bardzo ważna bo będą nici z pct
E2 to łatwo poleci

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
Panowie jeszcze jedno pytanie, czy ari po terminie pol roku bedze dzialac czy od razu zamawiac nowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2203 Napisanych postów 13562 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199260
I za nastepne pol roku bedzie dzialac bierz smialo
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
ok dzięki bardzo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 249 dni Na forum 248 dni Przeczytanych tematów 822
witam ponownie, zjadlem 3dni po tabsie ari i zrobilem badanie E2 - estradiol (ICD-9: K99) 37,6 pg/ml 11,3 — 43,2. teraz zostaly mi dwa strzaly hcg okolo 1666jm bo rozbilem na 3 razy. bedzie ok jesli na podtrzymanie estro bede bral ari 0,5tab e2d do konca hcg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 398 Napisanych postów 3449 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56831
PATRYK0891
witam ponownie, zjadlem 3dni po tabsie ari i zrobilem badanie E2 - estradiol (ICD-9: K99) 37,6 pg/ml 11,3 — 43,2. teraz zostaly mi dwa strzaly hcg okolo 1666jm bo rozbilem na 3 razy. bedzie ok jesli na podtrzymanie estro bede bral ari 0,5tab e2d do konca hcg?


Za dużo, ari to mocny środek
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Podwyższona prolaktyna, progesteron