logo
zamknij zamknij

poziomu cukru a samopoczucie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8537

0 5 0
napisał(a)
cft
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 231 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3084
Prawidłowy poziomy cukru na czczo: 80-120mg%
Ale lepiej jest mieć 80 czy 120? Ma to bezpośredni wpływ na samopoczucie?

Pisanie prac z ekonomii: http://pisanieprac-ekonomia.pl/

Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
Boofi
Ekspert
Szacuny 494 Napisanych postów 9533 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18700
powiedzmy że lepiej mieć do 100mg%

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

napisał(a)
cft
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 231 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3084
powiedz mi jeszcze jak sie ma poziom cukro do tej całej wrażliwości na insuline (bo z tego co rozumiem ona powinna być jak najwieksza, nie?)

Pisanie prac z ekonomii: http://pisanieprac-ekonomia.pl/

napisał(a)
eTui
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 182 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6178
nie odczujesz roznicy mając poziom cukru 80 a 120, prawidlowo jest w tym przedziale , a wrazliwosc na insuline czym wieksza tym lepiej
napisał(a)
cft
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 231 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3084
a ci co mają za niski cukier to mają wiekszą wrażliwość niż ci co za wysoki lub w normie? czy jest to w jakiś sposób zależne?

Pisanie prac z ekonomii: http://pisanieprac-ekonomia.pl/

napisał(a)
eTui
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 182 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6178
jezeli ktos ma wysoka wrazliwosc na insuline to organizm wytwarza jej mniej utrzymujac cukier w normie, jezeli ktos ma mała wrazliwosc na dzialanie insuliny wtedy trzustka wytwarza jej wiecej aby utrzymac prawidlowy poziom cukru, ci co maja niski poziom cukru maja w danym momencie zbyt duzy poziom insuliny (wiekszy niz w danym momencie potrzeba) i wrazliwosc organizmu na insuline nie ma z tym nic wspolnego
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bóle menstruacyjne?

Następny temat

Łańcuchy, zegarki itp.- Co sądzicie?

Karol Małecki wyciska 80 kg hantle!!!

Plan treningowy dla początkujących kobiet

Ziemniaki a odchudzanie

Pas treningowy – używać czy nie?

WIELKI powrót Marty Banasik!

Ekspresowa "pizza" z ciecierzycy

Co dają spalacze tłuszczu?

Prosty sposób na dostarczenie wapnia i magnezu