Celem jest wysuszenie sie do pergaminu...taaa napewno ponizej 10% Daje sobie na to ok 4 miesiecy. generalnie zamysl jakis mam, jednak gdzieniegdzie moje pomysly sie rozwidlaja.
1i juz na starcie zastanawiam sie czy sprobowac CKD z ladowaniem co tydzien, czy diete rotacyjna z 2 ladowaniami w tygodniu. z Obydwu rozwiazan bylem zadowolony jednak w przypadku CKD popelnilem duzo bledow, co zaowocowalo sporo utrata tkanki miesniowej.
2Nastepnie do gry planuje wrzucic efedryne i tez nie do konca jestem pewny czy zaczynac od poczatku przez jakies 8-10 tygodni czy raczej 4 on, 4off, 4 on.
po ok miesiacu, moze dwoch, zaleznie od rezulatatow bede myslas o UD 2.0, ale to jeszcze troche.   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 21   Waga: 93   Wzrost: 181   Obwód klatki: 113   Obwód ramienia: 43   Obwód talii: pas-89   Obwód uda: 63   Obwód łydki: 39   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: mybodycomp nie dziala, mysle ze ok 15-16   Aktywność w ciągu dnia: szkola   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: silownia 5 razy w tygodniu w godzinach rannych, badz popoludnowych   Odżywianie: zakonczona dieta masowa od nowego roku dieta redukcyjna   Cel: redukcja rozłożona w czasie   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: zdrowy jak ryba   Preferowane formy aktywności fizycznej: silownia, rowerek stacjonarny, bieganie, a czas sie jakos znajdzie   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: aktualnie nic, wczesnie TSE, Tight, Fat Burners, efedryna jednak male ilosci   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jak najbardziej   Stosowane wcześniej diety: ckd, rotacyjna wlasnego przepisu
edit: dodam ze rotacyjna w moim wykonaniu bedzie wyglada tak, ze ogolnie obcinam wegle za wyjatkiem posilkow okolotreningowych, a ladowanie, jak to ladowanie
ok a co sadzisz na temat suplementacji? ktora opcja lepsza? i ew dodalbys cos do efki? wiem ze masz na swoim koncie mala hurtownie wszelkich spalaczy ja jestem otwarty na propozycje, aczkolwiek nie chce nic mocniejszego powiedzmy ze cena to sprawa otwarta, zalezy mi na efekcie
1167255208000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 27 grudnia 2006 22:36
stanadrtowo efi dal bym na ud. 20 tak jak podaje lyle 3x20mg ed i 3x200mg koffeiny ed do ~12% bfs spalcze zbedne, styka perfecto trening,perfecto dieta i perfecto regeneracja
nie wchodzi w gre nic co nie bedzie "perfecto" rowniez myslalem zeby efke dac pod koniec, tyle ze jest taki problem, ze w ostatnim miesiacu efedryna nie bedzie miala prawa bytu, dlatego chcialem wrzucic troche na poczatek
co masz na mysli mowiac o diecie "zbilansowana"...ona bedzie zbilansowana jakos, ale to jeszcze chyba nie okresla charakteru diety? wybacz jezeli cos zle pojmuje
1167255736000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 27 grudnia 2006 23:20
looknij do odzywiania, post ellisa dieta zbilansowana nowe spojrzenie
no wszystko fajnie, ale znowu duzo wegli juz mam ich dosyc chyba jednak pojde na jakiegos low carba, bo czuje sie na nich lekko, zoladek sie kurczy i psychicznie jestem zadowolony tylko powiedz mi w takim razie: czy 2 ladowania w tygodniu beda ok, czy wystarczy 1? bo przy 2 bylem super zadowolony jezeli chodzi o braki spadku miesnia
1167261951000
wupi
Wysłana - 28 grudnia 2006 20:08
no ok, mezczyzna tez zmiennym jest wiec plan dietetyczny bedzie rozchodzil sie o cos takiego :
100g kaszy kus kus 130g tunczyka (w sosie wlasnym) 10ml oliwy
VI Posilek
40g odzywki bialkowej 5ml oleju lnianego
plus warzywa gdzies do posilkow
lacznie ( w przyblizeniu) B T W 230 50 350
proponujecie jakies zmiany?
Zmieniony przez - wupi w dniu 2006-12-30 01:01:21
1167332905000
6roove
Wysłana - 04 stycznia 2007 23:25
czesc no zaszalales z weglami ale skoro qaz radzi zbilansowana.. bulki grahamki out lub zamiana na razowiec
plus warzywa gdzies do posilkow warzyw nie zaluj
duzo tych odzywek, nie lepiej naturalnie? pzdr
----> www.pajacyk.pl <----
na weekendach mnie NIE MA!
::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue
1167949500000
wupi
Wysłana - 05 stycznia 2007 01:20
dzieki za odzew co do redukcji, to minal wlasnie 3 dzien samopoczucie i treningi - rewelacja warzywa narazie kuleja, ale od przyszlego tygodnia to sie zmieni poki co sa grahamki, ale stopniowo wymienie na razowiec, badz kolejna porcje kus kus jezeli chodzi o odzywki, to istnieje ewentualnosc wyrzucenia tej od platkow, aczkolwiek nie wiem na co, bo planuje niedluga zastapic ser jakims miesem, wiec jeszcze jednej porcji miesa nie zniose chyba jestem za wygodny pozdrawiam
1167956434000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 05 stycznia 2007 10:37
ja raczej proponuje diete wedlug szablonu : mieso/jaja/ser/ryba + warzywa + oliwa z oliwek/olej lniany/orzechy/maslo orzechowe