Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 431 razy
słowa kluczowe: potrzebuje  pomocy 
Autor

potrzebuje pomocy!!!

sofiano

Wysłana - 29 września 2009 00:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam wszystkich...Pytanie odnosnie piłki nożnej. Pisze na tym forum, bo mysle , ze uzyskam odpowiedz na moje pytanie. Mianowicie chodzi o to, ze chce byc piłkarzem. Mieszkam w Północnej Irlandii, nie bardzo wiem co i jak tutaj. Gram w lidze szkolnej tylko niestety...no i jak to moi koledzy irlandzcy okreslaja, jestem ich "Gwiazda"...nie robie z siebie gwiazde futbolu czy cos, ale chce powiedziec, ze ja naprawde nadaje sie do tego sportu. Problem w tym, ze ja nie wiem co i jak tu w Irlandii. Jak zapewne wiecie oni maja wszystko tu popieprzone. Czy myslicie, ze mam zapytac pana od wf co zrobic dalej?? moze on mnie gdzies wkreci?? Mam 17 lat, czy to nie za pózno, aby robic kariere pilkarska....mysle o 1 ligowym klubie płn irlandii???
Co zrobic?? Dodam jeszcze, ze niedawno mój numer wział trener druzyny 1 ligowej, ale nie dzwoni

Zmieniony przez - sofiano w dniu 2009-09-29 00:52:48

pozdr p-akery|"{;;

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 września 2009 08:07 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TSEL

Wysłana - 30 września 2009 08:07    Edytuj Cytuj
Z tego co się orientuje tamta liga nie jest jakoś super silna także szanse masz, ale musisz coś zacząć robić w tym kierunku . Zacznij od zagadania z w-fistą, potem przejdź się do najbliższego klubu z okolicy i tam się popytaj. Myślę, że na treningi testowe na pewno Ci pozwolą, jak się wykażesz to pewnie zostaniesz! W każdym razie musisz zacząć działać!

powodzenia

AdamoRoz89

Wysłana - 03 października 2009 20:38    Edytuj Cytuj
mam takie pytanie tylko sytuacja wyglada inaczej mam lat 20 w grudniu kiedys trenowalem potrzebuje tylko zgloszenia jako zawodnik do kursow trenerskich a nie bylem zgloszony mam szanse wyrobic karte w tym wieku pozdrawiam aha i mieszkam w polsce

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

potrzebuje pomocy!!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.