Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

potrzebuje informacji..paczka z usa do polski

salix

Wysłana - 12 grudnia 2006 20:11    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

tak jak w temacie,ma ktos cennik takich uslug ? Ile mniej wiecej wyjdzie za pake z usa do polski o masie 15kg?

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 grudnia 2006 21:43 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Creatine Mega Caps

CENA: 68.31zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Guziec42

Wysłana - 14 grudnia 2006 21:43    Edytuj Cytuj
juz odpowiadam. na ogol ceny skladaja sie 2 czynniki waga tj. placimy za lbs czyli ok. 0.5 kg. a druga sprawa to czas w jakim dana paczka ma dotrzec do celu.
jesli wybieramy opcje 8 tygodniowa to placimy bodajze 29 centow na funt
jesli natomiast wybieramy opcje 4 tygodniowa to cena wynosi 49 centow
o paczkach lotniczych nie wspominam wiadomo kosztuja krocie w poprownaniu do morskich
i tak kolege interesuje paczka o wadze ok 15 kg. czyli 30 funciakow w opcji 8 tyg daje to 10 baxow a 4 tyg 15
sorki za styl ale jakos szybciej mi sie pisze nie uzywajac polskich liter i nie przejmojac sie interpunkcja

rada na to taka zalej pan robaka

salix

Wysłana - 14 grudnia 2006 22:16    Edytuj Cytuj
taka tania miala by byc przesylka...? Cos nie chce mi sie wierzyc

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!

TYSON

Wysłana - 14 grudnia 2006 23:09    Edytuj Cytuj
tak potwierdzam byłem w wakacje w usa i wysyłałem paczke ważyła 27Funtów- ok 13kg i zapłaciłem 14$- doszła w 4czy 5tyg
wysyłałem firma DONA czy DOMA

Guziec42

Wysłana - 15 grudnia 2006 14:15    Edytuj Cytuj
salix wierz mi nie cyganie no fakt tak jak zauwazyles ceny nie sa wygorowane ale faktem jest ze trzeba poczekac troche na paczuche
chociaz z tymi okresami to tez nie jest tak d konca jasne zalezy kiedy paczka zostanie zaladowana na dany kontener
i tak raz wyslalem paczke w trybie 4 tyg. po 2 tyg. wyslalem druga w trybie 8tyg. a okazalo sie ze ta druga doszla tydzien wczesniej niz tz pierwsza nik nie wie czemu ale to akurat nie byl problem

rada na to taka zalej pan robaka

kyoto1

Wysłana - 09 maja 2008 22:06    Edytuj Cytuj
Polecam firmy DOMA i POLAMER. Nie najtańsze ale firmy z tradycją, sprawdzone i solidne. Przesyłka dociera do Polski w ciągu 3-5 tygodni. Nigdy nie miałem problemu z tymi firmami. W razie zatrzymania przez urząd celny, agencje celne współpracujące z tymi firmami szybko załatwiają formalności. Uwaga na tanie firmy!!! Mam przykre doświadczenie z firmą wysyłkową USA-POL. Tania ale... Przesyłka dotarła do kraju po 9 tygodniach. Ponieważ została zatrzymana do oclenia zostałem telefonicznie poinformowany o tym przez pana Leszka Kuźniaka z firmy spedycyjnej BOMAR (polski USA-POL w Pruszkowie). Ten dziwny pan chciał abym napisał mu upoważnienie na jego nazwisko. Oczywiście nie zgodziłem się gdyż upoważnienie na osobę fizyczną mogłoby się zakończyć całkowita utratą przesyłki. Zażądałem dokumentów z agencji celnej. Dostałem dokumenty od agencji celnej Euro Way po 7 tygodniach i kilkunastu rozmowach telefonicznych!!!!!!!! Dokumenty odesłałem błyskawicznie, po tygodniu zadzwoniłem do agencji celnej. Przesyłka została pozytywnie odprawiona. Przelałem pieniądze na konto Euro Way za SAD i obsługę parę minut po usłyszeniu tej wspaniałej wiadomości. Teraz pozostało tylko czekać aż firma BOMAR dokończy swojego dzieła i przywiezie mi upragnioną paczuszkę...... jednak los bywa okrutny. . . Okazuje się że muszę czekać aż dotrze kolejny kontener i wtedy będą ponoć rozwożone paczki – zapewnienia Leszka Kuźniaka. Minął 9 tydzień w Polsce (18 tygodni od wysyłki w USA)przesyłki nadal nie ma a ja czekam i czekam i czekam . . .

Grzegorz09

Wysłana - 25 listopada 2009 05:36    Edytuj Cytuj
Firma White House Shipping wysyla paczki do Polski.
Nie sa najtansi ale sa pewni i wysylaja z kazdego miejsca w USA.
Maja rowiez olbrzymie znizki z DHL na paczki i dokumenty do Polski z USA i z Polski do USA.
http://whitehouse.whs-us.com
uzytkownik: nadawca
haslo: paczka

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

potrzebuje informacji..paczka z usa do polski

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.