SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pasztecik

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1882

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 9 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 222
Tak oto pasztecik. Bez konserwantów, bez cukru.




Co o nim powiecie?


Zmieniony przez - nickwolny w dniu 2017-10-27 20:01:29
2
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
nie wiem po co mleko w proszku i maltodeksyna.
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Za 300g takiego pasztetu bym miał pół kilo piersi, wiadomo jakie są sklepowe wyroby, od biedy jak taki zjesz się nic nie stanie
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94069 Napisanych postów 363909 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1667513
dupy nie urywa można by rzec

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 234 Wiek 38 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6347
Pasztecik najlepiej zrobić sobie samemu - godzina czasu, koszt 4 razy mniejszy a produkt 100 razy lepszy (bez żadnego syfu) i wiele smaczniejszy
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sushi zero-carb

Następny temat

Weekendowe konkursy z kuchnia SFD-Listopad 2017

WHEY premium