PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź2. Dodaj warzyw, wywal oliwę
3. ok
4. cukier wywal, twaróg zamień na pierś z kurczaka/rybę, makaron daj durum
5. Rybę daj świeżą albo zamień na pierś, warzywa normalne mrożone ugotuj a nie jakieś na masełku, daj jakieś węgle np. ryż/makaron
6. Kiełbasę wywal, ser możesz czasami, masło jak już to prawdziwe, dodaj tutaj np. serek wiejski
7. Banan wywal, daj do śniadania albo po treningu, twarogu daj tutaj z 200g a nie 60.
Białko daj 180 max, tłuszcze ok, ww daj tyle żeby kcal się zgadzały, jeśli masujesz do zapotrzebowania dodaj 300 a jeśli redukujesz odejmij 300.
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
i ankieta działu przydała by sie
Zmieniony przez - rutkow w dniu 2013-05-23 21:04:58
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
Wiek : 19
Waga : 72
Wzrost : 177
Staż treningowy: 4 miesiące
Obwód pasa : 82
Obwód klaty: 105
Obwód uda: 55
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): Siłownia(4 razy w tyg.), Basen(raz w tygodniu), Siatkówka(raz w tygodniu)
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : Brak
Stan zdrowia: Zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej:
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Białko, Carbo, SAW
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: brak
Wrażliwość na stymulanty:
Możliwosci finansowe:
Cel/problem/opis: Poprawa masy mięśniowej, jak najmniej fatu z którym mam lekki problem.
Kcal:3128
W:430
B:117
T:104
Z dietki wychodzi
Kcal:3090
W:341
B:194
T:104
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)