SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 275695

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2443
nie wiem czy to dobry temat, ale czy ktos ma pomysl jak liczyc (kcal i btw) slodkich ziemniakow? probowalam googlowac ale wszedzie znajduje inne dane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2443
dzieki krewetka, juz sobie dodaje nowy produkt :)
bardzo mi posmakowaly ziemniaki te slodkie ostatnio, jem srednio raz na 2 dni bo tylko po silowym treningu moge, usmazone na tluszczu z gesi - miodzio po prostu!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a mi one właśnie w ogóle nie smakowały ale możliwe, że za długo je piekłam i dlatego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2443
ja jak pieke to tylko w formie chipsow - kroje na bardzo cienkie plastry, wrzucam do miski i polewam ile tam oliwy z oliwek moge, mieszam dokladnie, posypuje sola i do piekarnika na 220 stopni na kilka minut, tak samo robie buraki i marchewke :)

a jak tak na szybko to na grubsze plastry i na patelnie grillowa z tluszczem z gesi i bardzo mi smakuja!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
Teeija oliwę z oliwek stosuj na zimno - do surówek.
Do obróbki termicznej smalec, olej kokosowy, masło klarowane.
Jakbyś piekła gęś czy kaczkę, to zlej sobie cały tłuszcz, który się wytopi i używaj potem do pieczenia i smażenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2443
shrimp wiem ze oliwe z oliwek najlepiej na zimno, ale jak potrzebuje jakiegos cieklego tluszczu do tych pieczonych chipso-warzyw to jaki najlepiej?
w sumie moge najpierw cos roztopic (smalec albo tluszcz z gesi) i wtedy nim polac ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
Dokładnie tak jak piszesz
Jak nie chcesz dawać dużo tłuszczu to możesz robić tak jak Arphiel z chipsami kapuścianymi, czyli rozetrzeć trochę tłuszczu na dłoniach takimi przelecieć te plasterki, zamiast polewać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 181 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8906
Shrimp z baby w szuwarach rechotałam do łez - zeje.ste. Wszystko super, póki nie opatentowałaś (a powinnaś) zaserwuje przy najbliższej okazji. Pozdrawiam i zazdraszczam osiągów.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

WHEY premium