Szacuny
0
Napisanych postów
1454
Wiek
35 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
36540
Jak najczęściej, spierałbym się czy takie serca są gorsze jak sam filet, jeśli mowa o kurakach z masowej produkcji. Typy mięs wymieniłem w artykule przecież, ceny orientacyjne też ale zależnie od miasta może być nawet 30% przebitka spokojnie.
Jeśli nie masz problemów z kupowaniem przy obecnych cenach kurczaka, to najtańsza wołowina/wieprzowina powinna spokojnie być w zasięgu, a to zdrowsze rozwiązanie.
Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
174402
No, ale podroby chyba też do najgorszych nie należą (ywczeswoją drogą, które są "najlepsze" jeśli chodzi o wartości odżywcze: serca kurze, wątróbki?), a cena w porównaniu do "prawdziwego mięsa" naprawdę bardzo korzystna