Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

poprostu wejdź i przeczytaj...

OvErLoAd

Wysłana - 21 maja 2008 16:46    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,
Jakiś czas temu (2 lata) zaczołem pracę w nocy więc z mopimi treningami bywa ciężko. Jaki rok temu ćwiczyłem na siłowni około 1,5 roku i to dosyć intensywnie, następnie miałem roczną przerwę I od 3 miesięcy wznowiłem treningi starając się nadążyć z dobra ilością białka itd, oczywiście celem była masa ale także przygotowanie się do ćwiczeń (oswojenie) po rocznej przerwie. Trening 3 miesięczny przyniósł jakieś efekty między innymi 2,5cm w bicu - ale mniejsza o to...
Chciałbym zacząć jakaś redukcję bez strat w masie mięśniowej tzn chce żeby fat zeszedł a oszczędzić mięśnie. Dlatego prosiłbym o jakieś propozycje treningu? Czytałem troszke o Treningu Siłowym + aeroby? Do tego celu posiadam białko około 3kg + spalacz: Thyrotherm 120kps.
Oczywiście większość napisze: "poszukaj na forum" więc odpowiem że szukałem ale jak widzę w każdy wątek włącza się 10 osób z różnorodnymi potrzebami i pytaniami co czasami wprowadza zamęt.
Dlatego jeśli ktoś ma biadolić to niech nie odpowiada :)
Także jeśli ktoś ma czas i chęci dać jakaś propozycje treningu rozpisanego na czas trwania i rodzaj ćwiczeń - będę wdzięczny.
Pozdrawiam:)

Waga: 81

Wzrost: 179

Obwód klatki: 106

Obwód ramienia: 38,5

Obwód talii: 95

Obwód uda: 56

Obwód łydki: 40

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?

Aktywność w ciągu dnia: Sen + siłka

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Siłka + praca fizyczna (noc)

Odżywianie: Lubię: wszystko

Cel: poprawa estetyki i proporcji

Ograniczenia żywieniowe: Brak

Stan zdrowia: Good

Preferowane formy aktywności fizycznej: Jestem otwarty

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Białko

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Thyrotherm

Stosowane wcześniej diety: Tak

Always wear your seat belt and the proper safety equipment

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

poprostu wejdź i przeczytaj...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.