Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam,
Jakiś czas temu (2 lata) zaczołem pracę w nocy więc z mopimi treningami bywa ciężko. Jaki rok temu ćwiczyłem na siłowni około 1,5 roku i to dosyć intensywnie, następnie miałem roczną przerwę I od 3 miesięcy wznowiłem treningi starając się nadążyć z dobra ilością białka itd, oczywiście celem była masa ale także przygotowanie się do ćwiczeń (oswojenie) po rocznej przerwie. Trening 3 miesięczny przyniósł jakieś efekty między innymi 2,5cm w bicu - ale mniejsza o to...

Chciałbym zacząć jakaś redukcję bez strat w masie mięśniowej tzn chce żeby fat zeszedł a oszczędzić mięśnie. Dlatego prosiłbym o jakieś propozycje treningu? Czytałem troszke o Treningu Siłowym + aeroby? Do tego celu posiadam białko około 3kg + spalacz: Thyrotherm 120kps.
Oczywiście większość napisze: "poszukaj na forum" więc odpowiem że szukałem ale jak widzę w każdy wątek włącza się 10 osób z różnorodnymi potrzebami i pytaniami co czasami wprowadza zamęt.
Dlatego jeśli ktoś ma biadolić to niech nie odpowiada :)
Także jeśli ktoś ma czas i chęci dać jakaś propozycje treningu rozpisanego na czas trwania i rodzaj ćwiczeń - będę wdzięczny

.
Pozdrawiam:)

Waga:
81  
Wzrost:
179  
Obwód klatki:
106  
Obwód ramienia:
38,5  
Obwód talii:
95