Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 454 razy
słowa kluczowe: pomocy 
Autor

pomocy kb vs mma

mafio.kox

Wysłana - 06 grudnia 2009 14:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam mam pewien problem... chodzę na KB już ok. 3 miesięcy. W moim miescie był boks, teakwondoo i kb. Najbardziej zainteresował mnie KB :). Ale pojawił się pewien problem...sekcja która prowadziła teakwondoo zmienia nazwę i będzie zajmować się mma. przed pójsciem na KB bardzo chciałem iść na mma ale nie było u nas. Teraz nie wiem co zrobić ... czy zostać na kb czy iśc na mma. Na kb mamy bardzo dobrych trenerów. Naprawdę wiedzą co robią. MMA dopiero zaczyna istnieć i nic mi nie wiadomo a tamtych trenerach... co doradzicie ? zostać przy kickboxingu czy iść na mma ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 grudnia 2009 14:35 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

vexen

Wysłana - 06 grudnia 2009 14:35    Edytuj Cytuj
Dowiedz się jak tam jest ,idź na trening . W stujce po 3 miesiącach nie za wiele potrafisz ,ale zawsze coś . Chociaż ja na twoim miejscu bym chodził jeszcze z rok na KB i potem jak MMA się rozkreci to tam pójść ,po prawie 1,5 roku będziesz miał stujke opanowaną mniej więcej i na MMA skupisz się na parterze.

KB/MT/MT + BJJ

mafio.kox

Wysłana - 06 grudnia 2009 14:52    Edytuj Cytuj
chyba jednak zostane przy kick boxingu... poświęcę się mu ;) tak jak mówisz vexen dopiero jak opanuje dobrze stójkę to wybiore się na mma ;) na kb mam zamiar chodzić jeszcze 3.5 roku dopiero pózniej zapiszę się na mma :) w wieku 21 lat . Nie za późno będzie ?

Blacha91

Wysłana - 06 grudnia 2009 15:18    Edytuj Cytuj
dokoncz rok a potem mysl co bedzie za 3 lata chłopcze, pozatym skoro trenerów masz bdb to niema co zmieniac

Ignorante juris nocet

SFD

Wysłana - 06 grudnia 2009 15:33    Edytuj  Cytuj
Z drugiej strony gdy wbijesz na swierzo i zaczniesz trenowac od poczatku MMA szybciej cie wysla na zawody, zdobedziesz powazanie w klubie itd.

nocnyMichu

Wysłana - 06 grudnia 2009 15:50    Edytuj Cytuj
Idz na trening i zbacz co bardziej Ci odpowiada.
Znawca -

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 06 grudnia 2009 16:05    Edytuj Cytuj
Jak Kickboxing masz sprawdzony to trenuje w tej sekcji a z mma się wstrzymaj zobacz jak się ta sekcja będzie rozwijać. Przejść z KB na MMA możesz zawsze a umiejętności kickboxerskie które nabędziesz nie zginą

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 06 grudnia 2009 16:38    Edytuj Cytuj
Dowiedz się jakie kompetencje mają trenerzy, jakie wyniki na zawodach MMA.

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.