Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

pomocy!!!! wszedzie sa treningi ze sztanga a ja mam fajny atlas tylko jakie cwiczenia

perel1992

Wysłana - 31 lipca 2009 23:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema!!! Potrzebuje fachowej porady... Wszedzie są treningi ze sztanga a ja jej w domu nie mam ale za to mam fajny atlas( wrzuciłem jego zdjecie)i hantelki do 12kg jedna ale nie wiem jakie ciczenia wykonywać ile serii i co po czym.... Mam 16.5 lat 175 cm wzrostu i 63 kg wagi... Na lawce podniose 65 kg... Mam nawet niezla postawe jestem silny wytrzymałościowo grałem prawie zawodowo w tenisa stołowego.... biore tez białko 90% i mam kreatyne OLIMP-u ale narazie boje sie jej brać.... prosze o rozpizke cwiczen i czy mam brać ta kreatyne???? bardzo bede wdzieczny jezeli ktoś sie pofatyguje i mi pomoze....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 lipca 2009 23:29 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

perel1992

tomas69

Wysłana - 31 lipca 2009 23:36    Edytuj Cytuj
powiem ci tak:
trochę kasy przepuściłeś na marne bo za 1300 można by było kupić chyba kompletną siłownię a na takim atlasie dużo nie porobisz a co do kreatyny to napisz jaki masz staz ale jezeli ćwiczysz tylko hantelkami w domu to nie ma to sensu przyjmowanie kreatyny ponieważ kreatyne stosuje sie po minimum pół roku ćwiczeń na siłowni

karbek

Wysłana - 01 sierpnia 2009 00:17    Edytuj Cytuj
Ogólnie zgadzam sie z przedmówca

Co do atlasu , jest poto zebys tez wycwiczyl wszystkie partie w innych cwiczeniach .

Ale tak jak kolega pisał za ta kase mniałbys full wyposazona siłownie .
Z wszystkimi bajerkami.

Ale nie ma co gdybać , na forum na 100 % sa cwiczenia ktore sa w zastepstwie ktore wykonasz na atlasie zamiast sztangi .

Wystarczy poszukać , poszukałbym za Cuebie ale mi sie nieche

Pozdrawiam.

Pomóż mi ściągać z Radpishare !:D kliknij ! potrzebuje 50 klikniec do darmowe konta :)
[http://www.rapid-share.biz.pl/index.php?d=c1bb74048a5d773b8107cdc90cce668d]
[http://www.sfd.pl/Karbek_-%3D-__Pocz%C4%85tki_-t501318.html]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pomocy!!!! wszedzie sa treningi ze sztanga a ja mam fajny atlas tylko jakie cwiczenia

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.