Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 466 razy
słowa kluczowe: pomóżcie 
Autor

pomóżcie ;pP

olQa_1993

Wysłana - 04 lipca 2008 14:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siemka ludzie ;) mieszkam na przedmieściu małego miasteczka. ja i grupa moich znajomych kochamy piłkę nożną ale gramy wszyscy amatorsko często gramy mecze z innymi drużynami takimi jak my i zawsze przegrywamy. z czasem jestesmy coraz lepsi ale to nie wystarcza w niedziele znowu gramy i pewnie znowu dostaniemy. pisze z prosba bo wiem ze jest na tym forum wielu speców którzy udzielają wielu rad prosze gdyby ktos miał chwilkę niech napisze jak możemy trenować aby stac sie lepszymi graczami chodzi głównie o taktyke wytrzyałość i coś dla bramkarza ktory nie bardzo potrafi się "rzucać" ... gdyby ktoś mia chwilkę to prosze... pozdrawiam

"ten kto nie przestrzega zasad to drań ale ten kto opuszcza przyjaciela w potrzebie to jeszcze większy drań..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lipca 2008 16:40 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

-Baca-

Wysłana - 04 lipca 2008 16:40    Edytuj Cytuj

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typer%C3%B3w__X_Edycja-t791009.html]

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -

misiek9797

Wysłana - 05 lipca 2008 21:52    Edytuj Cytuj
dla bramkarza toch moge pomuc. rzucajcie mu biłke lekko po ziemi i niech jo łapie rzucajoc sie i jak jusz załapie oco chodzi to to walcie mu coraz mocniej. To pomaga mnie już kolega nauczył

Fazz

Wysłana - 06 lipca 2008 19:37    Edytuj Cytuj
Na pozcatku niech kuca albo kleczy i turlajcie mu po ziemni zeby sie kladl i lapal.
Niech usiadzie na tylku a wy rzucajcie mu na boki i za niego pilke zeby lapal.
Kopcie w niego z odleglosci 10 metrow ( jego zadaniem jest zeby nie przeszla zadna pilka)

WKS Śląsk Wrocław

olQa_1993

Wysłana - 06 lipca 2008 23:02    Edytuj Cytuj
dzieki wam bardzo ;) dodawajcie jeszcze jak cos wymyslicie ;pP

"ten kto nie przestrzega zasad to drań ale ten kto opuszcza przyjaciela w potrzebie to jeszcze większy drań..."

dawidos13

Wysłana - 07 lipca 2008 20:46    Edytuj Cytuj
Mi jak nie umiałem zbytnio robić dobrych wślizgów puszczałem sobie piłke a następnie biegnąc za nią z 5 metrów robiłem wślizgi (różne style). Pomogło mi to w wślizgach oraz troche na kondycji. A jeśli chodzi o kondycje mi bardzo pomogło bieganie po schodach na wierzowce i spowrotem. A taktyka: Ja z druzyną często pracujemy nad dalekimi podaniami za obrońców. Dzielimy się na 2 grupy jedna po 3 osoby druga po 3-5. Grupa pierwsza musi podac za obrońców a inni probować zrobić pułapkę offsidową. Jeden z zawodników patrzy czy był spalony czy nie. U nas w drużynie przez takie podania zwykle strzelamy gole Popracujcie także nad przeżutami i dośrodkowaniami by były celne a bramkarz nie mógł złapac Nie wiem czy pomogłem ale może napisałem cos co się sprzyda

BARCA RULES
Impossible is nothing

olQa_1993

Wysłana - 07 lipca 2008 22:10    Edytuj Cytuj
dawidos13 dzieki ;)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.