SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

pojebane hormony potrzebna pomoc!!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1264

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 88
Witam wszystkich okolo 2 lata temu bylem na bombie sam test od 200 do 500 mg zj**alem odblok i organizm do teraz nie doszedl do siebie a dodatkowo przerzedziły mi sie wlosy na glowie z ruchaniem jest kiepsko a nawet bardzo przed a cyklem bylo wszystko w jak najlepszym porzadku... dodatkowo szybko marzne co jest skutkiem prawdopodobnie niskiego estro bo mam wiekszosc skutkow ubocznym z tym zwiazanych i nie wiem do konca jak sobie z tym poradzic a chce doprowadzic wszystko do ladu bo jezeli organizm po takim czasie nie wrocil do punktu wyjsciowego to nie ma cie ludzic ze teraz to zrobi wiec chce jakos zaingerowac... dodam ze mam 24 lala nie cpam nie pije wysypiam sie i regularnie trenuje plus dieta od wielu lat wiec temat ogarniety na moje potrzeby.... po tym cyklu dalem wtedy zaledwie 5iu hcg i 20 tablet cloma po 50 mg ed...;/ dodaje badania nizej od najstarszych gdzie test byl ponizej normy az do aktualnych gdzie prrzysadka podobno sie odblokowala ale jakos mnie to nie przekonuje bo test i tak nisko a prolka dosyc wysoko plus ten estrogen niski bardzo niski.. zastanawiam sie nad hcg ale czy to nie bedzie tylko dorazne rozwiazanie ?













Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 922 Napisanych postów 35146 Wiek 78 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 814700
http://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 88
1. WIEK: 24
2. WAGA: 86
3. WZROST: 187
4. WYMIARY:
-biceps: 41
-klatka: 117
-udo: 61
-talia: 85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6/7lat
6. DIETA:
-białko: 1.8
-węglowodany: 5/6
-tłuszcz: 2
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 lata temu test jak wyzej od tego czasu nic!
8. TRENING: trening calociowy gora dół co drogi dzien
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2 lata temu
11. POZIOM BF%: 11/12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: od czasu poj**ania hormownow do lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
napisał(a)
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 922 Napisanych postów 35146 Wiek 78 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 814700
Ile czasy trwal tamten cykl ?
Przysadka jest ok, jadra slabo reaguja

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1523 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 47386
...



Zmieniony przez - ban4life w dniu 2016-02-12 08:51:24
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 88
5/6 miesiecy dawki od 200 do 500 mg week miksa.. tym bardziej sie dziwie ze organizm nie wrocil do normy po takim czasie ? miczu cos mozesz zasugerowac? co sadzisz o tym estro ?jest mega nisko...


Edit;a moze ktos ma namiar na dobrego endokrynologa w woj. slaskim?


Zmieniony przez - potrzebnapomoc w dniu 2016-02-12 12:09:37
napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1464 Napisanych postów 10200 Wiek 47 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 83128
Testosteron i estradiol nisko ja bym zrobił teraz terapie hcg 4ampułki bijesz uderzeniowo 4razy 2500iu e4d potem 1000iu eod potem po 2-3dniach od ostatniej dozy hcg dalej clomid przez 20-30dni po 1tabletce na noc wieczorem przez 14dni potem 1/24tabletki clomidu przez resztę kuracji.

Po 14dniach od ostatniego , jeszcze raz ronisz badania , prolaktyna nie jest tu konieczna.

Ja ta metoda nie pomoże , ja bym zrobił kuracje ,, undestorem 120-160mg tylko rano przez co najmniej 6miesięcy . W badaniach klinicznych dawka 120mg undestoru nie blokuje , bierz zawsze po posiłku bogatym w tłuszcz , gdyż undestor wchłania się średnio około 5% 160mg , równa się średnio 8mg testosteronu 120mg 6mg testosteronu . Bierzesz rano zgodnie z zegarem biologicznym.
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 88
wielkie dzieki za odpowiedz;) bylem u endo to mowila zeby prolka na takim poziomie sie nie przejmowac a realny wplyw miala by przy normie przekroczonej 2/3 krotnie jak nie wyzej... to tez nie jest tak ze w ogole mi nie staje czasami jest tak ze w miare dziala ale na pol gwizdka a czasami jest porazka wyraznie widze ze rakuje tego testa bo to nie jest moj naturalny poziom na 100% plus odczuwam skutki niskiego estro...;/ wlasnie mialem w planach hcg tylko nie wiedzialem do konca jakie dawki itd ta ze zastosuje sie do wskazówek;) myslisz ze jest prawdopodobienstwo ze organizm sie oggarne jak hormony powedruja w gore i wroca powiedzmy w swoja prawidlowe ramy po odstawieniu hcg i cloma?
napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1464 Napisanych postów 10200 Wiek 47 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 83128
Mylę że będzie dobrze, kwestia psychiki też jest ważna, wiadomo że libido po pct u większości osób nie jest takie jak na bombie. Nastaw się też dobrze psychicznie, stres też powoduje dysfunkcje seksualne w podobnym stopniu jak hormony. Masz dobre wyniki lh i fsh , to jest naj istotniejsze.


Pytanie czy powrócą do normy czyli testo i estradiol wyżej jest szansa, ale gwarancji nie da Tobie nawet najlepszy lekarz , na samym hcg na kuracji 8tygodniowej u kolegi ruszyło tylko efekt trwał ponad pół roku, ale każda sytuacja jest inna on ma ponad 40lat ty jeszcze jesteś młody.



Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2016-02-12 12:30:55
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 88
psychika odpada od ktoregos momentu juz sie nie przejmuje i nie ma stresa nawet ;) endo powiedziala ze wyniki ok i mam czekac ale z takim podejsciem to bede do emerytury czekac bo jezeli w dwa lata malo co sie ruszylo do przodu to ja dziekuje a takie rady... przysadke mialem zblokowana praktycznie do pazdziernika czy listopada zeszlego roku i faktycznie odczulem ze jest lepiej z libido etc ale sadze ze organizm sam nie jest w stanie wrocic do pelnej homeostazy wiec trzeba mu pomóc w tej sprawie! druga sprawa jest taka ze ja zawsze zle znosilem jakos testa z ampulki bo od razu estro i prolka wariowaly i mailem gorsze libido i problemy z pałką na cyklach tak ze u mnie bylo na odwrót ;) i wysttarczy mi ze dojde do stanu z przed cyklu to bede szczesliwy...

edit; jestem dobrej mysli bo jak czytam tematy od nie ktorych userow ze im nic nie pomaga zeby nawet na chwile zamoczyc to ciarki na plecach sie pojawiaja ... w ostatnim czasie wrzucilem ze 3/4 razy kamagre cwiartke tablety to stójka na 5/7 godzin az meczace wiec moze jest dla mnie ratunek xD


Zmieniony przez - potrzebnapomoc w dniu 2016-02-12 12:38:02
napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1464 Napisanych postów 10200 Wiek 47 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 83128
Oprzytomnij jest dla ciebie ratunek jak relacjonujesz że kamagra /4 sztuki powodowała 6-7 h wzwody to dobry sygnał. e-2 lekko pójdzie do góry po terapii clomidem często też test idzie do góry , jednak efekt ten u wielu jest tymczasowy, u ciebie powinno być bardzo dobrze bp lh ifsh ruszyły, na dobrą sprawę w twoim przypadku , nawet sam czas może zadziałać , bez farmakologii.
Powodzenia zrobisz jak uważasz.


Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2016-02-12 19:27:05
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cykl hgh + deca + cypio +t3

Następny temat

Super zestaw „na wątrobę”

 Julia Vins – kontrowersyjna Muscle Barbie Julia Vins – kontrowersyjna Muscle Barbie Kiran Bassan - od pączków do hantli Kiran Bassan - od pączków do hantli 5 powodów, dla których nie powinno się odkładać startu w biegu survivalowym 5 powodów, dla których nie powinno się odkładać startu w biegu survivalowym 10 przykazań odchudzania - efektywne odchudzanie 10 przykazań odchudzania - efektywne odchudzanie 9 objawów świadczących o zaburzeniach hormonalnych 9 objawów świadczących o zaburzeniach hormonalnych Nie żyje Scott Wilson, kulturysta Złotej Ery Nie żyje Scott Wilson, kulturysta Złotej Ery Sterydy nasilają trądzik Sterydy nasilają trądzik Czy możliwe jest budowanie mięśni za pomocą taśm oporowych? Czy możliwe jest budowanie mięśni za pomocą taśm oporowych?