Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

podwójny podbródek

fujiii

Wysłana - 19 kwietnia 2008 23:31    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

a mianowicie waze 79 kg przy wzroscie 194 i mam podwójnego podbródeka ;/ ogólnie jestem szczupły ale na z twarzy nie bardzo mam takie pyzy itp chcialbym to zrzucić i nie mieć podbródka
dodatkowo mam wałki na brzuchu mimo iż jestem chudy ;/ jakie ćwiczenia i czy jakis spalacz czy cos do tego kupić ? dla mnie to bardzo ważne odzwięcze sie jak bede mógł ;/

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 kwietnia 2008 23:41 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

fujiii

Wysłana - 19 kwietnia 2008 23:41    Edytuj Cytuj
szczerze to musze to zrzucic i prosze was o pomoc ;/ zaledzy tez mi na czasie . Dla tego co mi najlepiej pomoze kreatynka jakas

p.s chodzic na basen ?

emes7

Wysłana - 20 kwietnia 2008 01:01    Edytuj Cytuj
żeby spalić tłuszczyk potrzebna bedzie zbilansowana dieta z ujemnym bilansem kalorycznym plus areoby... ewentualnie możesz dodać do tego trening siłowy,jakieś spalacze,hiit,basen też nie zaszkodzi
w dziale odżywianie pomogą ułożyć ci diete, proponuje przestudiować dział "odchudzanie" i używać wyszukiwarki bo sposoby na pozbycie się tkanki tłuszczowej były już poruszane tutaj setki razy...najważniejsza jest dieta 60% sukcesu i aeroby

[http://r8.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23409] <---fajna gierka przez przeglądarke

wysięgnik

Wysłana - 20 kwietnia 2008 01:42    Edytuj Cytuj
Bierz się za siłke zbuduj troche mięśni i dopiero potem się zredukuj bo inaczej wyschniesz z kości na ości

Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.

fujiii

Wysłana - 20 kwietnia 2008 08:56    Edytuj Cytuj
no spoko tylko ja jestem chudy tylko na twarzy mam podbródek . Widać go jak sie pochyle zaśmieje , tyle ze jest on bardzo duży ( sorry za styl pisania ) . Kiedyś ktoś mówił ze brzuchy mogą pomóc

georgu Ivan Groźny

Wysłana - 20 kwietnia 2008 12:40    Edytuj Cytuj
Nie tyle trening co dieta na ujemnym bilansie jest potrzebna. Do tego aeroby by podkrecic metabolizm

zdr.

MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"
Ekspert -

wysięgnik

Wysłana - 20 kwietnia 2008 13:14    Edytuj Cytuj
gregoru ale on mówi, że ma trochę tłuszczyku i jest chudy czyli zero mięśni
niech weźmie się za trening masowy i poprzez wzrost beztłuszczowej masy ciała podkręci metabolizm i poprawi sysltke

Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.

emes7

Wysłana - 20 kwietnia 2008 14:07    Edytuj Cytuj
ale jego celem jest pozbycie się podbródka i brzucha, a tłuszczu nie da rady spalić miejscowo tylko z całego ciała..
nic nie mówił o mieśniach może mu nie zalezy tak na tym??

Zmieniony przez - emes7 w dniu 2008-04-20 14:08:41

[ http://r8.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23409] <---fajna gierka przez przeglądarke

fujiii

Wysłana - 20 kwietnia 2008 16:02    Edytuj Cytuj
zeby nie zaczynać nowego niepotrzebnego wątku napisze tu :

moim celem jest wyrobienie sobie mięśni poprostu jestem chudy ( nie mam ich ??) ale na twarzy jest ten cholerny podbórek pyzy ( wogule twarz gruba ) chcialbym to zniwelować i przy okazji wyrobić sobie mięśnie ( podpakować ) . I teraz pytanie : czy zastosowac FBW czy codzień co innego ? dodam ze podnosze mało jestem wysoki , ogólnie brakuje mi siły i chciałbym to zmienić . Ćwiczyć będe w domowej siłowni ( 3 ławki , 500 kg , 3 wyciągi , martwy ciąg, wszystkiew gryfy itp itd ) . Mam 2 rozpisane treningi na FBW i na codzień inny , który wkleić i ocenicie? ( który dla mnei lepszy . Zapewne do tego będzie aero ( żeby zrzucić tłuszczyk ( na brzuchu też jest go troszke ). Diete właśnie sobie rozpisuje ale marnie mi to idzie ale niedługo wkleje . pozdro

Kuro

Wysłana - 20 kwietnia 2008 16:30    Edytuj Cytuj
Widać masz taką nieciekawą budowę. Kwestia jest taka, że nie zrobiśz siebie achillesa na jutro. Może to potrwać.

Najpierw bym podmasował i złapal trochę mięśnia. A potem redukcja.

Diete daj do spraqdzenia w Odżywianiu.

Kretę czy też fat burnery sobie daruj na początek.
Znawca -

fujiii

Wysłana - 20 kwietnia 2008 17:14    Edytuj Cytuj
http://i27.tinypic.com/kdwump.jpg

http://i28.tinypic.com/2u56jwh.jpg

dodam ze jak normalnie chodze to nic nie widac
przy śmianiu się jest podbrudek

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

podwójny podbródek

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.