Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

połączenie treningów

irokes

Wysłana - 11 lutego 2010 20:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chciałem zapytać o coś. Zacząłem systematycznie ćwiczyć na razie co drugi dzień ale po jakimś czasie chce co dzień. Ćwicze wpierw 40 min rowerem w domu, potem ćwiczenia siłowe tzn. po 4/5 serii bicepsów, wyciskania hantelek na leżąco, i skłonów z z obciązeniem, i na koniec 30 min trening bokserski. Z biegiem czasu chce sobie dokładać ćwiczenia np. następnie chce wprowadzić pompki.
Ale moje pytanie. Zauważyłem że po treningu na rowerze strasznie pocą mi się ręce a nie nogi, a po treningu bokserskim znów odwrotnie niż przypuszczałem nogi a nie ręce.
Czy to znaczy że po boksie mocniej spala mi się tłuszcz w nogach? Bo zależy mi na tym żeby spalić troche tłuszczu z nóg ale przecież to chyba nie jest tak że są treningi na konkretne partie ciała. W każdym razie polubiłem boks bo czuje że nogi dostają w kość.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2010 21:58 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 21:58    Edytuj Cytuj
To, że się pocisz to znaczy, że tracisz wodę z ciała, a nie,że leci ci tłuszcz z tych okolic i to , że pocą ci się ręce nie znaczy, że z nich leci tłuszcz itp. tylko woda ci leci

irokes

Wysłana - 15 lutego 2010 23:34    Edytuj Cytuj
no tak to chyba musze sie zgodzić, no ale chyba tłuszcz od treningów sie też spala ?

misterjo

Wysłana - 15 lutego 2010 23:45    Edytuj Cytuj
No oczywiście, że się pali. Trening siłowy , hiit czy tabata to najlepsze metody na palenie fatu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

połączenie treningów

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.