Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

plecy okrągło-wklęsłe

gangstta

Wysłana - 21 listopada 2009 20:42    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.

mam mały problem a dotyczy on wady postawy. tak jak napisałem w temacie mam problem z plecami. moja prośba jest taka: czy zna ktoś ćwiczenia które mogą skorygować mój problem...

z góry dzięki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 listopada 2009 21:01 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jelen22

Wysłana - 21 listopada 2009 21:01    Edytuj Cytuj
A JAK DUZA masz ta wade wstaw zdjecie bokiem plecow najlpeij ja tez mam taka wade a tobie chodzi o cwiczenia na silownie czy korekcyjne i ile masz lat i byles u lekarza

gangstta

Wysłana - 21 listopada 2009 22:54    Edytuj Cytuj
mam 21 lat mogłeś w profilu zobaczyć:p
mogą być to ćwiczenia na siłownie i korekcyjne bez różnicy. u lekarza jeszcze nie byłem bo mi to nie przeszkadzało ale mam zamiar iść do rehabilitanta... wada nie jest duża ale nie chce żeby mi się powiększała bo przy dużych ciężarach może się nasilać dlatego nie zaszkodzi poćwiczyć:)
zdjęcia nie będę wstawiał bo myślę ze nie ma sensu. ja tylko proszę o zestaw ćwiczeń które tą wadę korygują.. w necie szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem. może ktoś miał taką wadę to niech napisze jak ja zminimalizował..

Piotr Zemł

Wysłana - 21 listopada 2009 23:36    Edytuj Cytuj
Jest juz taki temat na forum poszukaj a w necie duzo zestawów cwiczen wpisz plecy okrągło wklęsłe i poszukaj

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
mgr fizjoterapii Piotr Zemła
Znawca -

jelen22

Wysłana - 22 listopada 2009 12:16    Edytuj Cytuj
dokladnie

gangstta

Wysłana - 22 listopada 2009 19:46    Edytuj Cytuj
jelen22 chyba trochę spamujesz i nic nowego nie wnosisz do tematu wiec zastanów się i nie pisz tak do mnie bo ja lewy nie jestem. dzięki Piotr za info. już znalazłem sobie

pozdrawiam

jelen22

Wysłana - 22 listopada 2009 22:19    Edytuj Cytuj
nie wiem o co ci kolego chodzi tylko potwierdzilem fakt ze jest duzo cwiczen na necie sam mam ta wade:/

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

plecy okrągło-wklęsłe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.