mam nogę w gipsie, podczas jazdy na nartach coś mi się stało w kolanie... czy wiecie może ile kosztuje taki plastikowy gips? słyszałam, że jest dużo wygodniejszy... pewnie nie będzie też problemu z zamianą zwykłego gipsu na plastikowy?
zapłaciłem 100 zł za taki, ale ja go nie kupowałem tylko gipsiarz, który mi go zakładał, więc pewnie trochę mnie naciągnął, ale nie wiem
nn
1204367282000
kradam
Wysłana - 02 marca 2008 19:00
Pytanie czy założenie gipsu jest zasadne? Bo w polskich realiach często nie jest. Unieruchomienie stawu przynosi czasem gorsze konsekwencje od samego urazu.
no to nieźle Cię naciągnął. Ja niestety mam unieruchomiony staw skokowy na stale 3ma śrubami bo staw ciężko się goił i nie był do zrekonstruowania(potwierdzało to wiele innych i różnych lekarzy), Pasek 10cm kosztuje w granicach 30zl ja na stawm potrzebowałam dwóch wiec kwota 60zl z tym że jak to lekarz powiedział mam chudą nogę i 3 nie był potrzebny więc może na jedno wychodzi;) pozdrawiam
1217968981000
dawson2007
Wysłana - 20 lipca 2009 00:39
w szpitalu zmienia Ci ten gips tak poprostu nie bedzie zadnych problemow ze sie jeszcze kosc nie zrosla itd. p.s. mam ten sam problem