Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 6409 razy
słowa kluczowe: plastikowy  gips 
Autor

plastikowy gips

ulka84

Wysłana - 01 marca 2008 08:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam nogę w gipsie, podczas jazdy na nartach coś mi się stało w kolanie... czy wiecie może ile kosztuje taki plastikowy gips? słyszałam, że jest dużo wygodniejszy... pewnie nie będzie też problemu z zamianą zwykłego gipsu na plastikowy?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2008 11:28 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

federer27

Wysłana - 01 marca 2008 11:28    Edytuj  Cytuj
zapłaciłem 100 zł za taki, ale ja go nie kupowałem tylko gipsiarz, który mi go zakładał, więc pewnie trochę mnie naciągnął, ale nie wiem

nn

kradam

Wysłana - 02 marca 2008 19:00    Edytuj Cytuj
Pytanie czy założenie gipsu jest zasadne? Bo w polskich realiach często nie jest. Unieruchomienie stawu przynosi czasem gorsze konsekwencje od samego urazu.
Specjalista -

mr_acid

Wysłana - 02 marca 2008 19:05    Edytuj Cytuj
dlatego warto by wiedziec co sie stalo w kolanie

"Mess with the best die like the rest"

Myszeczka1

Wysłana - 05 sierpnia 2008 22:43    Edytuj Cytuj
no to nieźle Cię naciągnął. Ja niestety mam unieruchomiony staw skokowy na stale 3ma śrubami bo staw ciężko się goił i nie był do zrekonstruowania(potwierdzało to wiele innych i różnych lekarzy), Pasek 10cm kosztuje w granicach 30zl ja na stawm potrzebowałam dwóch wiec kwota 60zl z tym że jak to lekarz powiedział mam chudą nogę i 3 nie był potrzebny więc może na jedno wychodzi;) pozdrawiam

dawson2007

Wysłana - 20 lipca 2009 00:39    Edytuj Cytuj
w szpitalu zmienia Ci ten gips tak poprostu nie bedzie zadnych problemow ze sie jeszcze kosc nie zrosla itd. p.s. mam ten sam problem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.