Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

plan treningu na mase/rzezbe

dzik987

Wysłana - 08 września 2008 21:26    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam , chciałbym zacząc cwiczyc według dobrego i sprawdzonego planu tak zeby szło na siłe i po częsci na rzezbę , cwidze juz od ok 1,5 roku ale z duzymi przerwami, czyli nie cwiczyłem systematycznie, wykonywałem nastepujace cwiczenia

klata- pon

ławka prosta/minusy/plusy zaczynałem od 10kg i dzwigałem po 10 razy zwiekszajac ciezar o 2-3kg do mojego maksymalnego osiągu , czasami jedem ciezarem np 50-60 kg dzwigałem po dwa razy

rozpietki 10 kg - 10 razy / 12 kg- 10 razy itd az nie dałem rady potem zmniejszałem liczbe powt. o 2

do tego biceps - podobnie jak rozpietki

czasami robiłem brzuszki

plecy -sroda

sciaganie ciezaru - zaczynalem od 15 kg i 10 razy potem z 21 i tez 10 razy az sie umęczyłem

wysiskanie zza głowy ciezaru o masie 10 kg 10 razy zwiekszałem ciezar i zmniejszałem sobie powt. np o 1

triceps - 9 kg 10 razy 12 kg 10 razy do tego sciaganie ciezaru podobnie 15 kg 10 razy i zmniejszałem liczbe potw. zwiekszajac ciezar

bary- piatek albo sobota

50 kg ciezaru dzwigałem barami czy tam kapturami , zwiekszłem ciezar o 5 bedąc przy tej samej liczbie powtorzen

dzwiganie przed siebie ciezaru zaczynalem od 9 itd jak wyżej

WIEM ze moje cwiczenia nie były zbyt dobre ale mimo wszystko sie wzmocniłem

CEL: chce rozbudowac miesnie klatki,bic,tric, motyle,kaptury, i wszystkie inne dobrym planem treningowym, oprocz brzucha i nog

CHCIAłBYM DO TEGO JAKAS ODZYWKE NA PRZYROST SIłY , TKANKI TłUSZCZOWEJ MAM TROCHE :) DLATEGO NIE CHCE NIC NA PRZYROST MASY. OCZEKUJE OD SIEBIE PRZYROSTU SIłY O ILE TO MOZLIWE NIE CHCE ROZROSNąC SIE JAK BALON A W MIESNIACH MIEC PUSTKE I WODE

WAGA: 76 kg

WZROST:175 cm

PRZECIWSKAZANIA:brak

DIATA:brak

SUPLEMENTY:brak

STAZ: ok 1,5 roku z duzymi przerwami

AKTYWNOSC FIZ: duzo jezdze na rowerku po lesie , plywam, w ziemie tez rower i snowboard, od czasu do czasu bieganie, worek treningowy , przed kompem tez troszke siedze :)

Aktualnie mam mozliwosc cwiczenia w domu przez cały czas , posiadam sprzet

lawka plus, minus, prosta, sztanga, modlitegnik, hantle gryf łamany no i czywiscie obciązenia :)

Mysle ze ktos wskaże mi odpowiedni plan treningu i dobry suplement czy cos innego w razie jak bym czegos nie napisał to zaraz odpisze :)
Prosze o konkrety . Dzieki bardzo za odp

Waga: 76

Wzrost: 175

Cel treningowy: sila/rzezba

Staż treningowy na słowni: 1,5

Uprawiane inne sporty: tak

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): srednio

Dieta: nie

Przeciwskaznania medyczne: nie

Zażywane suplementy: nie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

plan treningu na mase/rzezbe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.