Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 692 razy
słowa kluczowe: plamy  skorze 
Autor

plamy na skorze

lesio315

Wysłana - 09 czerwca 2009 19:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam wszystkich . mam pewien problem mam nadzieje ze mi pomozecie . pare lat temu pojawila mi sie dosc duza plama na plecach ( kolor jasno brazowy ) . chcialbym sie jej pozbyc bo troche brzydko wyglada a chcialbym na wakacje moc normalnie wygladac nad jeziorem . wklejam link ze zdjeciem . prosze o polecenie jakiegos kremu albo co zeby sie pozbyc z gory dzieki.
http://s1.zapodaj.net/22359150.jpg.html

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 czerwca 2009 21:07 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 09 czerwca 2009 21:07    Edytuj Cytuj
nie ma kremow-cud, wybierz sie do dermatologa
Specjalista -

klaudia84

Wysłana - 10 czerwca 2009 00:04    Edytuj Cytuj
Jeżeli byłaby to niewielka plamka, czy też przebarwienie spowodowane np. przebytym trądzikiem to poradziłabym ci maść Acne-derm, gdyż wiem, że jest ona skuteczna na tego typu dolegliwości, aczkolwiek w Twoim przypadku nie zastanawiałabym się dłużej, tylko szybciutko pobiegła do dermatologa, bo sam się tego raczej nie pozbędziesz.

NDRain

Wysłana - 10 czerwca 2009 09:21    Edytuj Cytuj
Wygląda trochę jak łojotokowe zapalenie skóry.

..."Trochę kultury ku**a"

Mój dziennik, zapraszam ! [http://www.sfd.pl/NDRain%2FDziennik%2FMega_redukcja-t506009.html]

klaudia84

Wysłana - 01 lipca 2009 00:36    Edytuj Cytuj
Bardzo jestem ciekawa jak kolega poradził sobie (albo i nie) z tym problemem. Byłeś u dermatologa? A może jednak stosujesz Acne-Derm?
Oczekuję na odpowiedź, gdyż ciekawa jestem, jak Ci idzie walka z problemami skórnymi.

lesio315

Wysłana - 01 lipca 2009 09:56    Edytuj Cytuj
stosowałem krem acne-derm przez 2 tygodnie . skora w miejscach gdzie smarowałem zaczerwienila sie . plama nie zniknela do konca lecz jest z 2-3 razy mniejsza . dzieki wielkie za pomoc .

makaveli.

Wysłana - 03 lipca 2009 15:32    Edytuj Cytuj
raczej na bank łojotokowe zapalenie skóry ;] kup sobie sensibio ds+elidel i smaruj

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.