Temat został odczytany 1418 razy
słowa kluczowe: plakaty 
Autor

plakaty

Packman90

Wysłana - 04 stycznia 2010 11:47    Edytuj Cytuj
zanalazły by się jakieś żeby dorzucić do zamówienia?

Co ty k***a wiesz o spamowaniu???

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 04 stycznia 2010 11:57    Edytuj Cytuj
dorzucamy do każdego zamówienia w chwili obecnej 2 nowe kalendarze
http://www.sfd.pl/KALENDARZE_VITALMAX_NA_2010_r%2E-t552803.html
ewentualnie inne plakaty, o ile mamy w danej chwili na stanie

Packman90

Wysłana - 04 stycznia 2010 12:38    Edytuj Cytuj
kuszące te kalendarze, jakbyście jeszcze jakieś plakaty znaleźli to by było spoko, a tą ostrowie to wy na allegro kupujecie? po 38 zł to są z wysyłką na allegro, mono vitala 80 mesh 1200g za 63 zeta jest ;D troche macie wygórowane ceny, albo dostawców kiepskich...

jak ja bym miał sklep z odżywkami to ostrowie bym nawet po kosztach puszczał, bo każdy ją kupuje i dużo więcej zamówień byście mieli,

Zmieniony przez - Packman90 w dniu 2010-01-04 12:39:13

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 04 stycznia 2010 13:01    Edytuj Cytuj
proszę podaj link , do kreatyny vitalmaxa classic 1,2kg w tej cenie , towar bierzemy zawsze bezpośrednio od oficjalnych dystrybutorów, u nas wysyłka jest kurierem a cena stała - 14zł, paczkę masz następnego dnia u siebie i pewność , że wszystko będzie ok
poza tym np. przy zamówieniu vitalmaxa za 150zł wysyłka gratis, tak samo jak i kalendarze/plakaty czy czasopisma
odnosnie ceny ostrowi, niestety nic nie mogę poradzić na to jak to wygląda na allegro ;) jako uzytkownik forum sfd masz w naszym sklepie jeszcze 5% rabatu , wiec przy odpowiednim zamówieniu (z np. wysyłką gratis) tez cena ostrowi będzie korzystna
My ją specjalnie nie handlujemy, a na allegro często są osoby , które potrafią na setki kg kupić dany produkt i tylko nim handlować ,stad pewno i takie ceny

Zmieniony przez - Banan w dniu 2010-01-04 13:13:15

Packman90

Wysłana - 04 stycznia 2010 21:25    Edytuj Cytuj
no nie chciałem wklejać reklamy innego sklepu, ale skoro admin prosi http://www.imperium-mocy.pl/vitalmax-creatine-classic-1200g-p-546.html

też sie właśnie ździwiłem bo myślałem że co jak co ale vitala to macie najtaniej, no chyba że tam sprzedają jakieś z datą ważności w niedługim czasie, ale nie ma nic o tym napisane..

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 04 stycznia 2010 21:46    Edytuj Cytuj
myslalem, ze pisałes o allegro - bo na allegro są pilnowane ceny
ze sklepami netowymi różnie to bywa póki co, stad ta cena
jak zdecydujesz się na zamówienie u nas ,to podaj nick w komentarzu ,a myślę iż nie bedzie problemu o taką samą cenę na tą kreatynę ;)

Packman90

Wysłana - 05 stycznia 2010 09:49    Edytuj Cytuj
no to mnie przekonałeś :P a co do krety to masz racje, bo ten sam sklep sprzedaje mono classic na allegro, ale już po 71

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 07 stycznia 2010 09:49    Edytuj Cytuj
My jesteśmy dystrybutorem Vitalmaxa, sami ustalamy ceny sugerowane, więc trudno, żebyśmy sprzedawali w innych
Ale jest rabat dla stałych klientów, darmowa wysyłka przy 150 zł za Vitalmaxa, wrzucamy zawsze kilka gazetek, teraz kalendarze a jak ktoś poprosi przy zamowieniu o plakaty to zawsze dostanie ich całą stertę.

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

19871988

Wysłana - 07 stycznia 2010 12:09    Edytuj Cytuj
a nie ma możliwoście zamówienia samego kalendarzyka? :)

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 07 stycznia 2010 12:43    Edytuj Cytuj
Jak zapłacisz 14 zł za wysyłkę to może i by była
Wysyłamy wszystko kurierem, koszt wysłania paczki jest i tak wyższy niż te 14 zł, różnicę dopłacamy z naszego zarobku.

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

Blachapl

Wysłana - 09 stycznia 2010 13:24    Edytuj Cytuj
A jak macie z plakatami, z chęcią bym zapłacił za wysyłkę i dostał parę plakatów lub jakiś kalendarz. Jak info jeszcze ważne to proszę o odpowiedz. Pozdrawiam

+$+ sru sru

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

plakaty

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.