Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5967 razy
słowa kluczowe: piwko  treningu 
Autor

piwko c/_/ po treningu

SFD

Wysłana - 14 marca 2002 21:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czy wypicie piwka po treningu wplywa w jakis sposób negatywnie na uzyskiwane efekty?...

i kiedy (po ilu godzinach) sugerowalibyście, ze mozna sobie już zaaplikować?...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2002 22:10 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

SFD

Wysłana - 14 marca 2002 22:10    Edytuj Cytuj
Wypicie piwka zaraz po treningu to chyba
nie najlepszy pomysl.Mysle ze po treningu powinienes
zjesc jakis posilek bialkowo-weglowodanowy,a za jakas godzinke mozesz napic sie piwka,tylko nie przesadzaj z iloscia.Chyba wiesz ze alkohol scina bialko???
A jedno piwko dziennie napewno ci nie zaszkodzi,wrecz przeciwnie jeszcze wyjdziesz na tym do przodu::))

MARTIN

"Mati"

Wysłana - 14 marca 2002 22:32    Edytuj Cytuj
Wielu ze slawnych sportowcow wypijalo po treningu male piwko, mikroelementy czy cos tam.
Pozdrawiam

lolek

Wysłana - 14 marca 2002 22:46    Edytuj Cytuj
Jedni se wolom łyknac codziennie po piwku a inni wolom raz ale za to na maxa sie za***ac LOL

LOL - Laugh Out Loud (ale i tak biore 220kg na serie i tylko czasem stosuje sterydy..)

"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."

SFD

Wysłana - 15 marca 2002 07:55    Edytuj Cytuj
Od jednego piwka nic się nie stanie, ale ja bym odradzał ponieważ możesz popaść w przyzwyczajenie.

POZDRAWIAM...

Kamiński Artur

marcopolo

Wysłana - 15 marca 2002 08:54    Edytuj Cytuj
Jezeli nie cwiczysz na profesjonalnym poziomie to jedno czy dwa piwka po treningu nie zaszkodza , ale ja proponuje jakis posiłek i poźniej dopiero piwko-wazne w calej zabawie w pakowanie jest to zeby zachowac zdrowy rozsadek i nie odmawiac sobie wszystkiego bo w koncu Ci ta silka zbrzydnie.

marcopolo

marcopolo

carloss

Wysłana - 15 marca 2002 14:48    Edytuj Cytuj
a ja mam pytanie jak ma sie sprawa w ogole z piciem alkoholu. czemu nie mozna pic wodki, itp., jak to wplywa na organizm z punktu widzenia kulturystyki?
prosze o odpowiedz.
pozdrawiam

cybero

Wysłana - 15 marca 2002 17:26    Edytuj Cytuj
Jeżeli jesteś amatorem kulturystyki to polecam piwko najlepiej po treningu do obiadu .Ja tak robię wyjątek gdy jestem na cyklu kreatyny.Jeżeli zajmujesz się profesjonalnie to nie powinieneś zadawać takiego pytania wogóle.Mi piwko pomaga w trawieniu obiadu .Polecam również wino .Oczywiście wszystko w umiarkowanej ilości.Pozdrawiam

"Nie pakuj tyle bo ci pękną motyle"

SFD

Wysłana - 19 marca 2002 11:40    Edytuj Cytuj
a ja tam pije kilka piw dziennnie i biore koks i zyje.uwazam ze dwa piwka na sen nikomu niezaszkodza

SFD

Wysłana - 19 marca 2002 12:33    Edytuj Cytuj
wódka zcina białko!!!

Atomic

Wysłana - 19 marca 2002 12:38    Edytuj Cytuj
Ja uważam że każdy ma swoje preferencje smakowe i przyzwyczajenia. Nie sądzę aby piwo mogło nam zaszkodzic ale też nie pomoze. Jezeli ktos mysli że piwem zastapi np. napój izotoniczny lub proteinowy to niech lepiej pozbędzie się złudzeń. Piwo to wyłacznie puste kalorie.

Moderator Odżywianie

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

piwko c/_/ po treningu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.