siema jutro mam pierwsza walke i powiem szczerze ze sie prawie wogole nie denerwuje napewno to sie troche nasili pod wieczor macie jakies sposoby aby przezwyciezyc treme ?? z gory dzieki pozdro
walnij se cwiarte bedzie dobrze :) ale to na ringu czy sie ustawiles z jakims gosciem? jak na ringu to nie ma co peniac gorzej poza nim, wtedy trzeba zbierac ekipe bo solo=5na5 :)
Jak Ci sie w jakis sposob spodobala moja wypowiedz lub dostales ode mnie soga to zrob cos dobrego dla narodu i tez daj mi soga! hrhrhrhr
1054306073000
OBELX
Wysłana - 30 maja 2003 17:23
trema to naturalne sporo bokserow ma treme przed walka a juz na ringu to znika jak na ulicy tam jest podobnie po pierwszym slowie udezeniu zaczyna sie juz nie myslec
Zbiorowa wizja to polityka, indywidualna wizja to paranoja i utopia. [Doradca w dziale trening.]
A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark
1054308195000
Placek
Wysłana - 30 maja 2003 17:23
dobre pytanie to ring czy to ulica ??
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH ----------------------------- The Eagle Lands....
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
1054308198000
SFD
Wysłana - 30 maja 2003 22:16
ring ring na ulicy sie juz nie jedno przeszlo na ulicy mam mniejszego stracha niz na ringu zaraz ide spac trzeba byc wyspanym dobrze do treningu balem sie jeszcze ale jak wrocilem to juz sie nie boje mysle ze dam rade pozdro
1054325812000
pinecone85 ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 maja 2003 22:58
Zawody czy jakis taki nie wiem sparing albo jakas walka w ramach pokazow z zyskami a cele charytatywne bo jak zawody to masz fart ze sie nie stresujesz ja sie bardzo denerwowalem przed competition. Jakby co to lej mocno szybko i zdecydowanie i garde trzymaj.... garde....no
" Tu nie chodzi o to zeby byc wielkim, tu jeszcze trzeba cos umiec...... synku" BJJ Lublin!!!!!!!!!!
Grappling
1054328297000
SFD
Wysłana - 31 maja 2003 17:34
****a przegralem taki dol to byly zawody nerwy sie dopiero pokazaly jak zobaczylem ten klub hehe jeszcze nigdy tak sie nie stresowalem wszytkie strasy odchodza jak sie wejdzie na ring przegralem przez kondycje bo juz mi nie starczylo sily na ostatnia runde pozdro
1054395296000
Furador
Wysłana - 01 czerwca 2003 14:12
Glowa do gory ,jestesmy z toba !!! Nie zawsze mozna wygrac, z przegranej mozna wyciagnac wnioski na na nastepny raz.Nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo !!!
1054469538000
MuayFan
Wysłana - 01 czerwca 2003 16:29
Głowa do góry! Teraz wiesz nad czym musisz popracować!
po mnie zauwazylem ze porazki wiecej ucza niz zwyciestwa wiec nie martw sie i wyciagaj wnioski
Zbiorowa wizja to polityka, indywidualna wizja to paranoja i utopia. [Doradca w dziale trening.]
A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark
1054507315000
SFD
Wysłana - 02 czerwca 2003 22:05
dzieki Furador, MuayFan, Obelix za slowa otuchy macie po sogu no juz zaczalem pracowac nad kondycja zeby na nastepnych zawodach nie byc gorszym , nastepne zawody maja byc wygrane a startowalem w amatorskiej lidze juniorow w boksie jeszcze raz dzieki pozdro