Szacuny
430
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
przypraw ją wcześniej nasmaruj i odłóż na chwile do lodówki daj małą ilośc wody i gotuj jak? wrzucasz do wrzątku i się gotuje
osobiście gotuje na parze / grilluje /czasem smażę
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
203
Jeżeli pokroisz na cieniutkie paseczki (0,5 mm), to bardzo smaczny będzie z pary. Osolić wtedy możesz sosem sojowym. Ja dodaję wszędzie gdzie się da Tabasco. Ew. możesz kupić pomidory w puszcze (bez skórki), zmiksować, dodać ziół, czosnku, podgrzać i zalać.
Szacuny
3035
Napisanych postów
51765
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349848
obecnie smakuje mi "smażona" w małej ilości wody na teflonie + pieczarki + papryka + dużo pomidorów + cebula + przyprawy - tworzy się z tego fajny sosik, bez zbędnego syfu, a pierś jest bardzo soczysta.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1189
Ja je gotuję na paletni z sosem pomidorowym który robię tak:
Do dużego kubka daję pół kostki rosołowej zalewam do 1/3 wrzątkiem, mieszam. Dodaję przecier pomidorowy wlewam to na patelnię czekam aż się zagotuje (max 3min to zajmuje) do tego wrzucam pokrojonego kuraka i się gotuje. Dodatkowo w czasie gotowania z sosu wyparowuje woda i mam za***isty gęsty sos z kurakiem :D No i w między czasie dowolne przyprawy dodaję :D
Chyba dodam ten przepis do działu kuchni :D
Zmieniony przez - Brydz0 w dniu 2009-09-11 12:28:03