Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam, mam zamiar zrobic w kwietniu cykl na test enan 500mg e5d 1-8 solo..czy dawka nie jest za duża jak na mnie ? i czy phoenix to dobry wybór..   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 20   Waga: 81   Wzrost: 170   Obwód klatki: 118   Obwód ramienia: 41   Obwód talii: 82   Obwód uda: 63   Obwód łydki: 40   Staż na siłowni: 2   Ilość spożywanego białka: 2g   Ilość spożywanych węglowodanów: 7-8g   Ilość spożywanych tłuszczów: 1-2   Opis przebytych cykli sterydowych: solo enan 200mg e5d 7 tyg   Trening: 3x 2 h   Cel cyklu: siła i czysta masa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 6 miesięcy   Poziom BF%: 14   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ekto   Stan zdrowia: badania były wszystko git   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie   PPM podstawowa przemiana materii: 2200   Wyciskanie leżąc (MAX): 130   Martwy ciąg (MAX): --   Przysiad (MAX): --
z ciekawości - z czego dostarczysz te 8 g węgli/kg? na sucha masę taka ilość to chyba średnie rozwiązanie phoenixa dobra firma, ale po co under jak jest tyle aptecznych enanów? daj 250 mg e4d
Ekspert -
1267193886000
niezłomnyy
Wysłana - 26 lutego 2010 15:22
dziennie zjadam 400g ryzu i 200 g makaronu co samo daje prawie 500 wegli.. rozkałada się to na 3 posiłki a jem 7-8 razy dziennie
p.s czyli co z enana norme ..irana.. prolo? prolo za male steżenie
Zmieniony przez - niezłomnyy w dniu 2010-02-26 15:23:19
1267194137000
Blacha.
Wysłana - 26 lutego 2010 15:25
jezeli masz dostep to wez norme , co 5dni mozesz walic nie bedzie za duzo.
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Specjalista -
1267194342000
Aras84
Wysłana - 26 lutego 2010 15:26
a co to za problem wbić 2 ml raz na 4 dni?raptem o 1 ml więcej niż byś bił phoenixa cokolwiek z aptecznych celuj jesteś pewien tego robienia suchej masy na tylko 2 g białka i 8 g węgli 2 g tłuszczy?po mojemu to wyjdzie spora nadwyżka kaloryczna
Ekspert -
1267194408000
niezłomnyy
Wysłana - 26 lutego 2010 15:27
mam dostęp do wszystkiego dzięki po sogu poszło :)
aras na takiego ekto-mezo jak ja to siada spokojnie jem tak cały czas i bf niski jak mnie bedzie zalewac to obetne wegle..
Zmieniony przez - niezłomnyy w dniu 2010-02-26 15:28:40
1267194439000
QRCZAK84
Wysłana - 26 lutego 2010 16:47
ten enan feniksa jest bardzo dobry wg mnie,brałem go i bylem bardzo zadowolony