Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 34004 razy
słowa kluczowe: phoenix 
Autor

phoenix LAB

ramzes001

Wysłana - 10 kwietnia 2009 21:48    Edytuj Cytuj
bilem propa opuchlizna pojawia sie po 2 dniach przynajmniej u mnie ale szybko schodzi i musze powiedziec ze klepie dobrze cypio tez bije i jestem zadowolony widze po sobie ze cypio lepsze od enana podreslam to jest moja opinia sprawdzona na sobie :)

Siła jest bogiem, trening nałogiem, rzeźba zabawą a masa podstawą

Marqz

Wysłana - 10 kwietnia 2009 21:55    Edytuj Cytuj
Cześć koxy, dziś poszło to:

Potrzebuję rzetelnej opinii na temat trenika z tej firmy bo ewentualnie do tego propka pójdzie. Cześki co są 2 miechy na forum mogą sobie darować.
Pzdr.
EDIT: Jordi cofnąłem się i doczytałem

Zmieniony przez - Marqz w dniu 2009-04-10 22:06:44

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.

newzero

Wysłana - 10 kwietnia 2009 22:31    Edytuj Cytuj
polecilem go mojemu znajomemu, bral trena i mial typowe side jak na trenie, wiec napewno jest tam tren

rk24

Wysłana - 10 kwietnia 2009 23:54    Edytuj Cytuj
jesli chodzi o trena to nie wiem ale prop cholernie boli..na dupsko ledwo siadam...

wouk

Wysłana - 11 kwietnia 2009 04:43    Edytuj Cytuj
HEJ ZIUTEK :) pisza prop boli juz nie chce mnie sie szukac jak było pisane ze nie to co swiss ze zero bólu ?? jaka prawda, sam tym trenem jestem zainteresowany:) tani ciekawe czy klepie chyba zakupi i od wtorku pojade niby ma byc 100mg /ml zobacze 50mg(0,5ml) ed jak bedzie robic w zapasie mam Atomika ale pierw pojade z tym

Marqz

Wysłana - 11 kwietnia 2009 08:35    Edytuj Cytuj
Wczoraj był szot o 18:00. W nocy już nie mogłem się przewracać z boku na bok tak dupsko bolało. Teraz z rana ledwo chodzę tak napierdziela ale nie ma żadnych zaczerwień ani innych gadżetów. Faja z rana już czułem że mocniej stoi niż standardowo, generalnie chęć odbycia stosunku płciowego mnie obudziła . Głowa też bolała (mnie a nie moją panne hehe), ale jak dałem 25 mcg t3 + 40 mcg spiro to ciśnienie ruszyło główka mniej boli, dupa boli dużo mniej zaraz kawa wejdzie. Z biegania z rana nici, ale jak do popołudnia rozruszam to standard 7 km. Pomimo niedogodności z chodzeniem i bólem to myślę że będzie działał jak należy, czas pokaże a ja coś skrobnę na ten temat napewno. Jestem zadowolony że nie ma jakiś zaczerwień, infekcji, gulek itd. Jeszcze jak ktoś stosował trena to chętnie poczytam, ale standardowo Cześkom pimperom mówimy STOP .
Rk sog ale szkoda że dopiero dziś przeczytałem jak mnie już też dupa boli , ale hooj i tak by mnie to nie powstrzymało
Wouk ja myślałem żeby na początku dać nawet mniej 50/eod trena ale jeszcze zobaczymy.

Zmieniony przez - Marqz w dniu 2009-04-11 08:40:15

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się

gruby22

Wysłana - 11 kwietnia 2009 08:53    Edytuj Cytuj
co do propa to mialem podobnie 4 dni temu...pierwsze 3 inj(uda) przechodzily bez wiekszych problemów(bolalo nie znacznie przez okolo 4 dni), ale kolejny strzał był masakrą, noga spuchła po okolo 3 godzinach od inj, brak jakiegokolwiek zaczerwienienia, jedynie opuchlizna i lekka gorączka.Na dzień dzisiejszy mogę chodzić bo wcześniej co jedynie skaknie na jednej nodze było możliwe.

Marqz

Wysłana - 11 kwietnia 2009 08:58    Edytuj  Cytuj
Gruby ale rozumiem że ciągniesz dalej ?

rk24

Wysłana - 11 kwietnia 2009 09:06    Edytuj Cytuj
Marqz musisz sie przyzwyczaic. ja zrobiłem 8strzal to juz siadac na dupsko z bolu nie moge.
Wczesniej jak waliłem Ec takiego bolu nie miałem

ale dobry prop..libido ładnie uup.
Jak mowisz sen zakloca ochota na sex

pozdro

Marqz

Wysłana - 11 kwietnia 2009 09:13    Edytuj Cytuj
Zdecydowałem się na Phoenixa bo coś mi długo idzie paka z Testolicem i Bonawarem ale jak przyjdzie to przeskoczę i zobaczę jak Testolic daje radę i jak ból po nim. Ale jeżeli nie będę miał paki w środę w przyszłym tyg to pierdzielę i dokupuję trena że propka solo nie lecieć do dobrego t3
Pozdro rk24 oczywiście lecimy dalej.

Odpowiedzi jest na 67 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

phoenix LAB

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.