Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam pisze z konta kumpla.pytanie brzmi ktory ph jest lepszy m-droll czy massdroll?czy moge brac go z gainerem i shockiem??a jesli tak czy do tego wszystkiego powinieniam zapodac jakis hepatin lub cos takiego?doradzcie panowie
jak na 1 cykl to m drol nie zbyt dobry wybor a tak wogole daj ankiete
"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a
1268759013000
szumak1234
Wysłana - 16 marca 2010 18:09
no napewno bialko wpc dobre jest i ostrowia
szumak
1268759373000
szumak1234
Wysłana - 16 marca 2010 18:33
z tym m drolem to bym uwazal
szumak
1268760782000
boriso18
Wysłana - 16 marca 2010 18:54
ć : Mężczyzna
Waga : 78
Wzrost : 180
Obwód klatki : -
Obwód ramienia : 38
Obwód talii : -
Obwód uda : -
Obwód łydki : -
Staż na siłowni : rok
Ilość spożywanego białka : -
Ilość spożywanych węglowodanów : -
Ilość spożywanych tłuszczów : -
Opis przebytych cykli sterydowych : _
Trening : 3 x w tyg.
Cel cyklu : masa
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : -
Poziom BF% : -
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : nie
Stan zdrowia : dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : nie
PPM podstawowa przemiana materii : -
Wyciskanie leżąc (MAX) : 105
Martwy ciąg (MAX) : -
Przysiad (MAX) : - ______________________
winko z rana jak śmietana
1268762061000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 16 marca 2010 18:55
Szumak nad swoją wypowiedzią masz taką karteczke z ołówkiem,zacznij edytować posty!!!!!
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268762103000
boriso18
Wysłana - 17 marca 2010 00:09
fajnie ze ktos mi pomogl
1268780960000
50Cencik
Wysłana - 17 marca 2010 00:12
to na pewno nie byla prawidlowo wykonana ankieta, poza tym widac z pierwszego posta ze nie masz zielonego pojecia o podstawach, nie mowiac o dopingu
Zmieniony przez - 50Cencik w dniu 2010-03-17 00:13:07
1268781156000
boriso18
Wysłana - 17 marca 2010 00:32
dobra moze inaczej to wyjasnie to jest konto mojego kolegi na silownie chodze od roku wczesniej trenowalem boks.gdybym wszystko wiedzial nie wchodzil bym na ta strone.od wrzesnia jechalem na jedzeniu od poczatku tego miesiaca biore kreatyne z gainerem.a do wakacji chce cos ze soba zrobic zostalo troche czasu.ekspertem nie jestem i nigdy nie bd dla tego pytam.
1268782345000
50Cencik
Wysłana - 17 marca 2010 00:48
Nie ma roznicy miedzy m drolem a massdrolem jesli chodzi o sile dzialania, jedno i drugie to ta sama substancja czynna. m drol wychodzi jednak znacznie ekonomiczniej. substancja silnie hepatoksyczna wiec zalecana oslonka watroby. Przynajmniej typu esentiale forte, stack kreatynowy lepiej uzyj po cyklu do utrzymania przyrostow, odblok obowiazkowy
1268783283000
boriso18
Wysłana - 17 marca 2010 00:54
odblok po cyklu tak?a co bys polecil na odblok tak zeby taniej wyszlo?widzialem clomed na allegro ale juz mi kapusty nie starczy.