Witam konkretnie chodzi o pas vibroaction. Wiem ze tematy na ten temat byly ale nie znalazlem tam zadnej konkretnej odpowiedzi. Chodzi o to jak to dziala, na jakies sasadzie, czy naprawde sa od tego tego efekty? Jak dla mnie to jest pic na wode i nic nie zastapi ciezkiej pracy nad samym sobą ale moj ojciec kupil ten shit i tera sie upiera ze on bedzie dzialac i ze wcale nie wyrzucil siana w bloto, prosze o konkrety a nie o spam bo chce mu potem pokazac te wypowiedzi i zobaczyl dlaczego to nie moze dzialac lub ewentualnie moze....
Myślisz ze jak w******lisz 5 czekolad i nałożysz pas to to spalisz, siedząc sobie na kanapie ? takie pasy są dobre, ale na masaże, nie na spalanie tłuszczu.
1213098394000
marceliono
Wysłana - 10 czerwca 2008 16:53
no ja sie walsnie z tym zgadzam, chce tera to wytlumaczyc staremu ze zamiast wydawac siano na ten syf mogl mi dac na wiecej supli
Na suple nie, bo suple są złe, i można umrzeć ( co najlepsze, mówią to osoby, które jarają dwie paczki fajek dziennie xdddd )
A moze to zbieg okoliczności, ale dokładnie taką samą rozmowę przeprowadziłem z ciocią, ktora kupiła wlaśnie ten sam pas, bo jak powiedziała ' była ciekawa już wczesniej, a teraz jakaś znizka ( ponoć ) jest. takie pasy to jeszcze mogą szkody narobić ( zależy przez co odbywają się wibracje ) kiedyś były takie na prąd..
1213117352000
marceliono
Wysłana - 13 czerwca 2008 23:08
na prąd są fajne moj brat raz wydal na to 400zl(jakies 7lat temu) czyli dopieor jak wchodzila na rynek i czules sie jedynie jak by Cie prad kopał i nic nie dawało no ale coz, jak ktos jest gruby i nie chce mu sie dupy ruszac z przed tv to potem wydaje wuchte siana na cos co nie dziala
Zmieniony przez - marceliono w dniu 2008-06-13 23:09:40